RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2013, 1. Jun 2013
batans:
Pridruzuje se i Bata Stepanovic sa pratiocem (Julije Edelinski, modelar odskora sa nesto preko 70 god.) Naravno ukoliko vreme bude iole normalno.
branek:
Pozdrav svima...
Pratimo prognoze sa više strana... Za sada je sve ok, subota je dobra do 15h i onda mala mogućnost blage kiše.... to za sada obećava.
Pozdrav
Branek
pnedic:
--- Quote from: batans on May 28, 2013, 07:02:06 PM ---Pridruzuje se i Bata Stepanovic sa pratiocem (Julije Edelinski, modelar odskora sa nesto preko 70 god.) Naravno ukoliko vreme bude iole normalno.
--- End quote ---
Gospodina Edelinskog licno poznajem i bice mi mnogo drago da ga ponovo vidim. Cinjenica da se bacio i u ove "vode", jos pospesuje moje pozitivno misljenje o njemu !
Dolazim i ja ali poslepodne.
chupko:
Dolazi i Čupko sa drugarima iz kraja.Pozvao sam i momke koji su pravili RC tenk.Pisalo se to ovde na forumu,ko je pratio a ko nije u pitanju je rucni rad,takoreci replika u originalu.Ima zvuk,pusta dim puca i svasta nesto.Nemojte se saliti sa njima jer imaju tenka.
pnedic:
Mozda ne bi bilo lose kada bi posetioci ovog okupljanja napravili neku "zakacaljku" na koju bi napisali svoj "nickname" kojim su identifikuju (malo gruba rec, izvinjavam se) ovde na forumu.
Mislim da bi mnogima to doprinelo opstem utisku koji cemo imati, u odnosu na ovo, dok smo u virtuelnoj, "konferencijskoj sali" ili "livadi".
Ako organizatori nemaju nesto protiv ovog predloga, ja cu da okacim svoju "zakacaljku".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version