RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
RC LETENJE BEOGRAD 2013, 1. Jun 2013
Gatti.Gatozza:
IVAN3D:
--- Quote from: pnedic on May 31, 2013, 10:51:24 AM ---Mozda ne bi bilo lose kada bi posetioci ovog okupljanja napravili neku "zakacaljku" na koju bi napisali svoj "nickname" kojim su identifikuju (malo gruba rec, izvinjavam se) ovde na forumu.
Mislim da bi mnogima to doprinelo opstem utisku koji cemo imati, u odnosu na ovo, dok smo u virtuelnoj, "konferencijskoj sali" ili "livadi".
Ako organizatori nemaju nesto protiv ovog predloga, ja cu da okacim svoju "zakacaljku".
--- End quote ---
Vise nego dobar predlog :)aplauz samo je pitanje koliko za to ima vremena i mogucnosti.....
pnedic:
--- Quote from: IVAN3D on May 31, 2013, 10:54:08 AM ---
--- Quote from: pnedic on May 31, 2013, 10:51:24 AM ---Mozda ne bi bilo lose kada bi posetioci ovog okupljanja napravili neku "zakacaljku" na koju bi napisali svoj "nickname" kojim su identifikuju (malo gruba rec, izvinjavam se) ovde na forumu.
Mislim da bi mnogima to doprinelo opstem utisku koji cemo imati, u odnosu na ovo, dok smo u virtuelnoj, "konferencijskoj sali" ili "livadi".
Ako organizatori nemaju nesto protiv ovog predloga, ja cu da okacim svoju "zakacaljku".
--- End quote ---
Vise nego dobar predlog :)aplauz samo je pitanje koliko za to ima vremena i mogucnosti.....
--- End quote ---
Nisam mislio da se stampaju kartice pa da se plastificiraju (sto bi bilo lepo, naravno). Ili da nam zene/devojke izvezu preko noci :) Mislio sam na parce papira, i valjda svako moze naci neku zakacaljku, ko kako moze.
IVAN3D:
Ima li kakvih novosti za sutra? mmmm
magic:
Skup ce se odrzati po planu i programu. Danas popodne krece organizacija oko hrane.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version