RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
HK500 (United Hobbies)
IVAN3D:
Tako je Sale a i nema tu nista cudno sto leti po takvom vetru ako se zna da je helikopter drasticno prodorniji naravno u horizontalnom letu, pa i Sale, Zoli i ja smo u Vrscu leteli po izuzetno jakom vetru glat!
Sve u svemu svaka cast! (pijemo)
saxpg:
SaleR,
ajde malo pojasni na sta si mislio pa da to podesimo, posto ovdje niko od nas nema blage veze o helijima? ")
SaleR:
Slikaj molim te glavu iz bliza i sa vise strana, pa ih okaci ovde, pa Vam onda mogu pomoci sta da uradite...
Inace vrlo je jednostavno, jedan od kracih linkova treba sa se skrati za pola kruga, tako da nemoj da se nerviras da je neki veliki problem...
Naravno ne brini niko se nije rodjen naucio, a tu smo da pomognemo koliko god mozemo...
Sale
jrlotpi:
HK-500 je stigao u alu koferu neverujem da neka druga firma isporucuje svoje referentne modele u takvoj ambalazi-jedina zamerka skroz je rasklopljen mislim da to bas i nije u redu treba da se je j.b.vam tri sata da ga sastavim razvaljen je u sitne delove bas je bez veze.Na slici je bio sklopljen.
Nebojsa
SaleR:
Vidi Nebojsa upravo zbog toga treba da budes srecan, ako se secas da sam ti jos pre govorio da je tako najbolje posto ces jedino tako nauciti kako funkcionise taj helikopter koji si uzeo. Sada kada ga sklopis znaces tacno sve kako si uradio i ne moze da ti se desi da ne znas zasto nesto ne radi.
Zato se nemoj nervirati, pazljivo procitaj uputstvo i polako ga sklopi uz obavezno koriscenje laka za ucvrscivanje srafova. I videces da uopste nije neki veliki problem, a jako pomaze da znas kako ti radi heli.
Sale
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version