RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
HK500 (United Hobbies)
jrlotpi:
Sale srecan sam pa sam se malo upustio da se nasalim( na slici je bio sklopljen),pa i moj prvi JR Ventura je bio kit varijanta, nego si ti zaboravio kada sam ga sam sklapao uz konsultacije sa tobom i Zolijem nije mi to strano.
U ovom slucaju je elektro model e tu cu da pojurim opet za iskusnije modelare oko samog pogona to je za mene novo tako da budete spremni za pitanja.
Trebalo bi da na ovom forumu objasnite tj napisete novajlijama faze trimoanja helija mislim da bi bilo vise novih letaca.Na drugim postovima modelari da ne pominjem koji izuzetno detaljno opisuju sve faze od sklapanja,popravke trimovanja a helikopterasi zaostaju, zato ajde tastature u ruke i pisite niko se nije naucen rodio i neka to pisanije bude sveta knjiga za helije.obradite sve tame .Treba ce vam vremena za to ali na drugoj strani cete ustedeti necete morati da pricate svakom vec samo uputite na neki post.
pozdrav Nebojsa
fenix:
Uputstvo koje dodje za ovaj heli i nije bas za pohvalu ,tako je slabo opisano sklapanje pa treba malo surfati po netu mmmm
jrlotpi:
fenix da li ste i vi postali vlasnik
fenix:
Za sada ne ,ovdje prenosimo neka iskustva od naseg drugara koji ima ovaj heli,ali polako se upoznajem sa ovom materijom jer za heli treba dosta vise informacija pogotovo sto se tice samih podesavanja pocev od samog helija a da o stanici i ne govorim.Kad se teorija savlada a bogami i simulator tek tada treba razmisljati o nabavci helija svaki drugaciji pristup moze da dosta kosta,ovo su za sada neka moja zapazanja... mmmm
jrlotpi:
ajde lepo ti njega naruci ima ovde dosta ljudi koji mogu da ti pomognu na forumu a ako si iz bgd onda je steta sto ga nisi vec narucio ,ja sam se prvi put susreo sa helyjem a ne sa avionom uz malu pomoc sam uspeo da ga utrimujem i polako da letim caka je samo da ga lepo udesis za letenje da te slusa.
ima nas koji ce to pomoci
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version