Kao i uvek Subotičani su se pokazali kao izvrsni domaćini, sve je bilo dobro organizovano i na visini, samo je jači vetar sve pomalo pokvario. Verovatno je to bio i glavni razlog slabije posete nego prošle godine. Šteta, atmosfera je bila dobra, naročito posle odličnog pasulja, i verujem da se posle ručka letelo jos vise...
Pošto moja e-jedrilica Vrabac nije letela zbog vetra, rešili smo da se vratimo na Čenej pa da ipak malo letimo i mi, možda je vetar kod nas slabiji, kad gle čuda, tamo zatekosmo kompletne posade akro aviona koji su se spremali za sutrasnji aero miting u Novom Sadu: Slovence, Madjare, Slovake, Nemce i naravno domacine na celu sa Draganom Amidžićem. Slovenac je upravo izvodio kompletan program akrobacija. Među posetiocima bio je i veliki broj modelara iz Novog Sada, Beograda, i Bečeja ...
Onda sam ja na brzinu napravio jedan let Vrapca, i tako smo u jednom danu doživeli dve velike vazduhoplovne manifestacije, pritom malo i leteli, i posle svega ušli u Novi Sad pod provalom oblaka ...
Puna kapa za jedan dan ...