RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
balansiranje motora sa cianoakrilatom + punioci
r-xx:
Jes toj su ti 2814/22, i to si u pravu, valja probati prvo bez adaptera, pa onda okretati adapter u pozicuju da najmanje trese, nalepnice sam ja skinuo, jer lakse nanosim cijan a koliko sam ubedjen da to vishe od mene nece nikada otici nigde.
No ipak ih je trebalo sve izbalansirati, pogotovo sto su ovo izuzetno ljuti i efikasni motori, i spremam ih za jedan okto krst, jedino sto mi nije jasno da se vremenom toliko razbalansiraju. Dal zbog velikih karbonchina koje su nosili ili uzhasno teshke apc varijante, ne'volem drvo al izgleda da je drvo ipak best. Neshin okto krst stoji ko na polici, nista mirnije i lepshe nisam video a pogotovo kad mu Neshislav poredja baterije ko cepanice u furnu i josh to sve ima 12 kg...
Poenta je da nafalim cijan i da se ne odlepljuje i pristojno izgleda... mnjau.... (fiu)
Elise se balansiraju i onda jedan test na ovoj spravi i balansiranom motoru, i onda skupa bi to trebalo da radi bez vibracije sto je i cilj cele operacije. Teshka elisa na nebalansiranom motoru mozhe da odlomi ceo nosach motora sto mi se i desilo, tako da bla bla bla....
(pijemo) (pijemo)
sova:
jbt koje predznanje treba da se napravi dobra letelica!!! :sljus :sljus
r-xx:
Evo kako izgleda fabricko balansiranje tiger motora, sto znaci da su ovakvi kad izadju iz fabrike:
I svima su zalepljene osovine za lager, zato ih i ne isporucuju sa sigurnosnim alu ringom za osovinu...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version