ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Gde ste kupili poslednje baterije? Domace/strane prodavnice? Tesko nabaviti?

<< < (8/20) > >>

marko.jovanovic:
Ja uglavnom koristim aliexspress i e-bay. O good-u sam čuo dosta loših stvari ali nisam imao iskustava.
A e-bay mi je draži jer roba jako brzo stiže a uglavnom tražim  da je iz Kine tako da vam je svejedno sa kog sajta poručili obično su cene tu i tamo slične. A drugo je što e-bay ima siključivo pay pal koji je po meni bolje rešenje.
A poslednje baterije sam nabavljao kod Vlade u rc-srbija i čovek je skroz korektan sa cenama.

mufasa:
Posle mog inicijelnog neuspelog pokusaja placanja, uvideo sam da je problem bio nedostatak evra ili dva kod konverzije EUR->$. Dodao malo vise i placanje proslo (Raiffeisen/virtuon).

Baterija narucena jos odmah i evo je vidim stigla u Srbiju - cekam postara da je donese. Javicu kako je ispalo. Specifikacija obecava (Lipo je 30C), jedva cekam da poletim.

penzes:
Kako vidim moze akumlatore  iz HK EU Warehouse da se naruci  ovo pise za postarinu  Registered (Tracking) Parcel - Netherlands to Serbia   EU12.25  to vazi kako sam  gledao na  bilo koju kolicinu i kapacitet akumlatora.Dali neko probao da naruci?

mufasa:
Evo dobio je, sve ispalo Ok. Dosla je napunjena negde oko ~3.8 po celiji. Upravo je punim. Pozdrav svima!  (:beer:)

zbabic:
@mufasa
Za koliko dana ti je stigla baterija (od momenta kupovine, pa do dostave)?
Javi kakva je baterija.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version