ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Gde ste kupili poslednje baterije? Domace/strane prodavnice? Tesko nabaviti?

<< < (9/20) > >>

marko.jovanovic:
Baterije LIPO koje se skladište duže vreme moraju biti na toj voltaži jer im je to storage voltage.
Posel se samo dopuni i to je to. Nego reci za koliko tije stiglo i mene zanima i koliko te je odrala carina?

mufasa:
Bateriju porucio 17 marta, postar urucio na kucnu adresu 3 aprila. Baterija profesionalno pakovana, u onaj najlon sa 'puckama' pa u cvrstu kartonsku kutijicu. Stvarno je skroz Ok, sluzi perfektno. Razmisljam da porucim jos jednu pa da imam par kad letim, onako da bude komfornije.

miticmiroslav:
Ja sam pre neki dan naleteo kod nas na jedan sajt i tamo kupio jednu bateriju za FPV. Dobio sam garanciju 3 meseca na ispravnost celija. U pitanju je Gens Ace baterija. cena nije bila losa jos sam je uzeo preko firme pa cu da prebijem PDV sa drzavom. Kad sam preracunao cenu baterije i postarinu sa HKa ispalo mi je jeftinije da je kupim ovde. nikad ne znas kako su raspolozeni na carini i koliko ce da te oderu.

Romeo:

--- Quote from: miticmiroslav on June 01, 2015, 10:33:26 AM ---Ja sam pre neki dan naleteo kod nas na jedan sajt i tamo kupio jednu bateriju za FPV. Dobio sam garanciju 3 meseca na ispravnost celija. U pitanju je Gens Ace baterija. cena nije bila losa jos sam je uzeo preko firme pa cu da prebijem PDV sa drzavom. Kad sam preracunao cenu baterije i postarinu sa HKa ispalo mi je jeftinije da je kupim ovde. nikad ne znas kako su raspolozeni na carini i koliko ce da te oderu.

--- End quote ---
Da li se moze znati odakle si kupio?
Moze na pm

zbabic:
@miticmiroslav
zanimljiva informacija, hajde podeli sa nama, gde si kupio bateriju  ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version