RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
FBOSD nastelovan i radi
r-xx:
Naza V1 sa V2 apdejtom dobila osd u ful paketu...
Po uputstvu sklopljeno i radi, kupljeno u RC_Srbija i tu nema greshke, mislim da Vlada ima josh jednu ovakvu plochicu na prodaju, ma da ja nisam u fazonu osd-a tako da mozhe i ovo na prodaju sa montazhom. Inace sprava je sa troaxialnim gimbalom i gopro3 black sa ravnom optikom. Kazhu da je ovaj osd izuzetno precizan i dovodi mu se zhica za gps-a, od parametara bukvalno sve prati i ima softver za shtelovanje i arhitekturu prikaza...
yeah (fiu) (fiu) (fiu) (<--) (<--) (<--)
banbo:
Kull, Vlado je cudo, ima svasta nesto zanimljivo, a lepo i objasni i pomogne ;namig
r-xx:
To je nash drug, a sad je postao i precednik kucnog saveta!! (pijemo)
Birdum_Bardum:
+1 Vladov fan! :)aplauz
Nego, doktore, jel ovaj displej vise "pogadja" triceps ili biceps? :big smile Kakva su iskustva sa njim, osvetljenje, javlja li se "blue screen" prilikom smetnji, ili kracem gubitku signala? Zahvaljujem na odgovoru
r-xx:
Panel je za 150 gr tezhi od 8 inch, cela skalamerija sa baterijom od 2200 je 2,3 kg (stanica+ sve ostalo)
Za teglenje se koriste uprtachi, i svi ih koristimo, razlike su u nijansama, tako da se ta tezhina ni ne oseti, sve visi na ramenima utegnuto i stabilno a ruke su slobodne. Ja lichno vozim palchevima pa mi je takav i bord za fpv, nema nikakve naslone za ruku, nego stanicu drzhim slobodno.. Predajnik i prijemnik nisu hk, domet je izvanredan, a kad se dodje na granicu pojavljuju se smetnje a ta daljina prevazilazi granicu moje optichke vidljivosti, tako da imam fore da ga okrenem i krenem nazad, josh je tu i opcija go home - fail safe, pa i petnestominutna autonomija + 3 min... Otprilike na 8 min se vrcem polako nazad. Na panelu je napucan brajtnes na 90 % zbog jakog sunca, i stvarno je mocno, barem meni prija veliki panel, jer krenuo sam od manjih panela, ovo je skroz cmok... (pijemo) (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version