RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Nista bez čika Save ! Phantom Kyosho + Saito 1.00
rajker:
--- Quote from: zajko on June 01, 2014, 12:38:34 AM ---
A i Sundownera F1 sam zavrsio stavio motor, spremio rezervoar, samo da stavim bateriju i Rx i on je gotov, a ceka nas i Mitchell da ga uvezemo…
Onog SR 10 sam rasturio, ocistio, malo zakrpio gde treba, ka nov !
Odjednom mnogo zavrsenih aviona na gomilu, nema mesta, moracu da napravim neku rasprodaju za ove manje, elektro i toga se nakupilo.. nikad vece/brojnije avijacije… mora pod hitno nesto da se olupa…hehe
--- End quote ---
:)aplauz :)aplauz :)aplauz Cekamo vec davno taj prvi let ,,,,samo napred (yay)
misha:
Ovaj klub uz Savinu pomoc prerasta u fabriku za izradu modela. :)aplauz
banbo:
Mocna sprava, nema sta. Cika Sava izgleda mora da umesa prste svugde :) (res)
zajko:
--- Quote from: misha on June 01, 2014, 10:26:20 PM ---Ovaj klub uz Savinu pomoc prerasta u fabriku za izradu modela. :)aplauz
--- End quote ---
mi prodajemo gotove modele ARF i volimo da ih letimo, a ponekad i lupamo (slucajno.. Upss) ali smo ponekad, citaj uvek malo lenji i mrzovoljni da ih sklapamo i sastavljamo, ali je zato tu cika Sava, koji to voli da radi i lepo i pedantno radi, pa smo spojili lepo i korisno, jos da je blize, bilo bi mnogo bolje… Ja sam u poslednje vreme zapoceo par aviona i nijedan takoreci nisam zavrsio, osim ovog malise Sukhoi/a, te kao nemam vremena, pa me mrzi, pa mi nesto fali.. a cika Sava to odradi za 3/7 dana zavisno od aviona, velicine.. jedan avion je nasem clanu okrpio, a covek ne moze da veruje, mislio da mu je zamenjen ceo trup, ako se ne varam 3 dana… Normalno tu treba pohvaliti i Baneta, njegovog sina, koji za sad radi pod Savinim imenom… Neki nam je dogovor da malo bacimo akcenat na iole ozbiljnije avione, glow, benzin.. nekako se stice utisak da nestaju sa foruma, avioni generalno, otkako Mirce ode, kao da ne postoje avioni… Ja sam se negde zasitio elktro stiropora, iako su mi mikro jos uvek jako interesantni… ali su ovi "prljavi" sa motorima ipak ;namig
zajko:
Napokon… ništa bez Duleta Samsung-a i njegove kontrole i pomoći… Dugo smo skakali po njemu dok nije Dule uočio da sam nekako uspeo da okrenem kablic na jednom od CDI, kontra … a onda je Brmmmm.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version