RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Nista bez čika Save ! Phantom Kyosho + Saito 1.00

<< < (2/4) > >>

banbo:
Svaka cast, pozdrav za ekipu.  :)aplauz

zajko:
Savo.. sta ce ti odobrenje  ;namig Posao ste odlicno odradili sto se da odmah primetiti…
Ali posto se radi o rejesru, mislim da cemo probati i neku drugu elisu sa vecim korakom, da malo dodamo brzinu, premda je i  motor jos uvek nov nije popio vise od 1,5-2 lit goriva…
i posto se radi o malom modelu, relativno.. sa malim tockovima, cim ode na travu .. ode na nos.. magli bi smo malo da mu secnemo gace na tockovima, i eventualno da stavimo vece tockove, ako uopste ima mesta..

Sava:
F-22 Raptor PTS  Hangar9

Još jedan i Zajkovog hangara. Verovatno možemo očekivati "zver". Znaće se posle prvog letenja.

banbo:
Pita moj klinac jel ima ovakav ali plavi, svideo mu se oce da mu kupim :)

zajko:
 :)aplauz :)aplauz Hvala Cika Savo… ponovo lepo izgleda malo cudno u ovoj kobinaciji sivo, belo, crveno…. ali lepo… to leti za sve pare..ko ludo

i ja sam malo bio napokon vredan, iskoristio ove lose dane… tako da je malisa napokon spreman da proba nebo…
Spakovao kanale, doduse sad mi ostao jos jedan slobodan ali je neki sekvencioni ima 3-4 ulaza na Rx, to je Za retrakte i vrata, nikad to nisam koristio i jos jedan free… Smoke je usao u regularan kanal…
Jos kad bih znao da li moze da se ubaci u smoke neka barva, da ne bude beli vec ne znam u nekoj boji…
Ali cim vreme dozvoli da nema vetra, palimo masinu da malo trci po pisti, pa onda…
Servoe od AIL, ELEV, RUDD sam mu matchovao na drugu decimalu, nadam se da je to OK, bolje ne moze da ga j…

A i Sundownera F1 sam zavrsio stavio motor, spremio rezervoar, samo da stavim bateriju i Rx i on je gotov, a ceka nas i Mitchell da ga uvezemo…
Onog SR 10 sam rasturio, ocistio, malo zakrpio gde treba, ka nov !
Odjednom mnogo zavrsenih aviona na gomilu, nema mesta, moracu da napravim neku rasprodaju za ove manje, elektro i toga se nakupilo.. nikad vece/brojnije avijacije… mora pod hitno nesto da se olupa…hehe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version