RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Talon hexacopter

<< < (8/12) > >>

Romeo:

Stigli propeleri od Koleta. Lete super, 4s is back  (yay)
U Beogradu sam do petka, ako je neko za letenje mogli bismo da se druzimo, imam partizanov stadion na raspolaganju :)

Romeo:
Pozdrav svima, posle duzeg vremena da se javim  :big smile
Evo kako sada izgleda hexa:

Dosta letova je bilo, dosta slika (Mozete videti na www.facebook.com/skyopticphotography)
Malo je otezana sa ovim budzotinama od nogu ali i nisu toliko teske.
Ono sto mi sada fali je GIMBAL, nemam mogucstvo postavljanja oglasa pa ovde pisem da kupujem gimbal, takodje i neke noge lepse od ovih  :big smile a planiram i fpv ali to sam vec resio sa hobbya 5.8GHz 600mW
I pomoc mi je potrebna od svih iskusnijih.
Dakle poceo sam malo da se igram sa gainovima, razlog:
Leteo je svo vreme dobro ali je zaljuljao nekad pri brzem spustanju i pri ne tako jacem vetru.
Dakle to zelim da poboljsam, povecao sam malo gainove, bez veze iako to ne treba tako, skontao sam nesto, nesto nisam.
Verovatno cu da stavim basic gainove na kontrolu pa u letu da menjam, samo me interesuje kako je najbolje u letu da vidim koliko znace ti gainove koje podesim da znam da li valja ili ne.
Hvala  (<--)

Romeo:
Gainove rešio, sad još bolje leti i stvarno je lep osećaj
Gimbal rešio! H3-2d Zenmuse  :big smile
Još samo neke lepe nogice da rešim, sve bi bilo od pomoći, dakle može nešto ovako što ima svuda:
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/724222093_2/Universal-DIY-FPV-ANTI-Vibration-Multifunction-Landing-Skid-Kit-for-DJI-F450-F550-Quadcopter-Hexacopter.jpg
ili neka malo ozbiljnija:
http://electronicarc.com/catalogo/images/L310mm_011.jpg

Samo da se nađe nešto  (:sok:)

Romeo:
Do juče je izgledao ovako:

Ali danas sam počeo da radim na tome da gimbal "izbacim" napred kako bih mogao da ga naginjem u punom opsegu u wide-u na gopro a da ram ne ulazi u kadar, testiracu sutra  :)

banbo:
Samo vodi racuna o balansu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version