RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Talon hexacopter

<< < (9/12) > >>

Romeo:
Nabavio sam i video tx/rx set za fpv samo mi fali monitor!
Pošto ne mogu još da kačim oglase ovde se javljam, ako neko zna gde ima kod nas da se kupi bilo kakav 6-8 inča da radi na 5-12v ili neko od članova ima da proda, neka javi!  (<--)

Romeo:
Evo trenutno stanje zveri:

Zamolio bih nekog člana dobre volje da mi se javi na pp da mi uslužno postavi oglas za kupovinu fpv monitora jer ja nemam tu opciju još!

Romeo:
malo sam se igrao sa hexom da vidim kako se ponaša po hladnom (-6 stepeni), nisam ju ništa forsirao, većinom hoverovao na livadi, leti kraće ali sam leteo sa turnigy, ne sa gens ace baterijama. inače sve uredu...
Snimak:
   ;D

Romeo:
Nije stabilizovano nista u produkciji, nista korekcije boje itd samo cropovano..
Napravio sam neki mali nd filter od velikog koji je bio tezak, ovaj gimbal ni ne oseti, ali centriracu ga ipak.
A moglo bi se uskoro preci i na neki noviji gopro, ovo je 3 silver kupljen još kad je izašo  mmmm

Romeo:
Dobio sam lepu ponudu za nove motore i propelere, a u obzir dolazi i zamena rama. Tako da sve je na prodaju!
7 x NTM Prop Drive 750kv sa adapterima 110 eura! (Jedan sa odsecenim kablovima, moze se zalemiti)
7 x hobby king 20a esc 3a ubec 50 eura! (Jedan neotpakovan, bio rezerva!)

Noge 40e!

Ram sa rezervnim delovima (dve plocice, 6 nosaca motora, jednom cevi) 100 eura!

6 propelera 10x5.5 rc timer 20 eura

Prvo se prodaju ram, motori i esc!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version