RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Nenad Miklusev
saxpg:
U pravu ste, bolje da ne skrecemo opet temu.
tibeteagle:
Bravo Nenade! (thumb)
Pravi si modelar. Pozdravljam i to da si počeo sam da crtkaš modele na računaru posle toliko urađenih modela na osnovu gotovih planova. Slobodno se upusti i nacrtaj nešto po svojoj zamisli.
Meni se Lenja Buba sviđa najviše, a naravno većina modela je isto lep.
Predstavi Elektro Stick na forumu, jer je model isto dobar za početnike napraviti i leteti.
Poz.
mirce:
Dragi moj Neso,
cestitam ti jubilej i moram ti iskreno reci da sam ponosan sto imam takvog druga...
Posto je skromnost vrlina dobrih i velikih ljudi, dozvoli da i ja, u tvoje ime, dodam ponesto...
Nisi spomenuo koliko nas si "zarazio" ovim modelarskim virusom dok si radio u Zrenjaninskom Aero klubu...
Kad se samo setim nekih, Vice, Trkija, Djedovica... Nema ko nije bio tamo... Koliko sam samo puta isao u Zrenjanin... Nema kome nisi pomogao, koliko smo samo modela napravili, seti se samo koliko si mi krila odradio (uf, sto nisam voleo da pravim krila za jedrilice)...
A, modele sto smo leteli zajedno, od bezbroj jedrilica, preko Cap-a 21, Eldera, Telemastera (u prevodu "Gospodar krava"), kako se zvase onaj dvokrilac os 1,8 metara, ne mogu da se setim...
A, takmicenja, sa nasim dragim cika Markom iz Subotice, neka mu je laka zemlja, bio si glavi pokretac RC-a pocetkom devedesetih, organizator mnogih RC takmicenja... Koliko smo samo puta isli na Aradac, Ecku, Bagljas...
E, Bog te, secanja mi samo naviru...
Sve u svemu, hvala ti za sve sta smo prosli zajedno. Hvala ti na mnogim lepo provedenim momentima, bas ih je bilo...
Puno te pozdravlja
Mirce
mirce:
I jos nesto, iskreno se radujem da si se "oglasio" na ovom forumu...
Nemoj sad da ostane samo na ovom predstavljanju, nadji vremena pa, svoje ogromno iskustvo (i teoretsko i prekticno) prenosi na ovaj forum i na nove modelare...
Doduse i mi stariji imami sto sta da naucimo od tebe...
Pozdrav
Mirce
Nenad Miklusev:
UH, Yeb..te Mirce, ovo mi dodje k'o da sam umro, previse lepo da bi bilo istinito, nemoj da me hvalis toliko, meni je 44, nameravam jos toliko da modelarim, tek sam na pola puta.
Samo sam hteo da zaokruzim jedan mali jubilej i da pokazem da je RC modelarstvo postojalo i pre United Hobbies-a, online narudzbi i elapora.
O simulatorima da ne govorim.
Ko hoce, moze da prebroji polomljene modele na listi i da zakljuci da se svaki slupani model vodi kao skolski primer za sledeci put. Ni jedan model nisam slupao iz istog tehnickog razloga, jedino se moje, ljudske greske ponavljaju, al' sta ces, mnogo "volem" da letim nisko, zemlja je blizu, vreme za reakciju kratko.
I ne volim kompjuterske stanice, letim "na ruke" (k'o Mr. NARUKE *) od kad sam poceo sa RC Modelima, jedina kompjuterska stanica koju sam imao je Multiplex MC 2020 i nje sam se resio posle par sezona. A proslo mi je kroz ruke bar desetak, svih "brendova" Nista exponencijali, nista memorije, nista digitalni trimovi i mixovi, svi modeli su mi posle par trim letova podeseni da su trimeri i palice uvek u neutrali i da sa jednim-dva zuba trimera menjam sve sto je potrebno. Uz par prijemnika, uvek imam 3-4 modela spremna za let sa jednim predajnikom.
To je opet tema za drugi put, moram da sakupim fotke svih stanica koje sam koristio a bilo je tu egzota poput engleskog MICRON-a (niste ni culi za tu firmu a jos postoji i radi, Google u shake).
Nije preporuka da se ne kupuju nove moderne stanice, daleko bilo, samo, "Stari se kerovi ne uce novim trikovima" , mrzi me da se petljam sa svim tim setapima, kad i ovako sasvim fino uzivam.
Za Tibet Eagla, svaki model koji sam konstruisao i napravio sam, prethodno je nacrtan u 1:1, rolne i rolne pausa su mi jos u radionici a od pre desetak godina i gomila Corel crteza (nikad nisam voleo Auto Cad), te stare cu nadam se jednom digitalizovati i sve imati u racunaru.
Ajd pa laku noc modelari,
* Giichi Naruke F3A 2x W.Ch.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version