RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Nenad Miklusev

<< < (5/8) > >>

IVAN3D:
Da da cesnu je kupio moj drugar od Ljube Radosavljevica pre bar 9 godina ali sam je uglavnom ja leteo i to dosta a ona je prodata jednom taze modelaru pre nekoliko meseci i jos uvek ce da leti!!!

Igor:
sta bi sa onim trupom od "Strele" (cisto me interesuje zato sto sam je i ja davno leteo....)

Igor

Nenad Miklusev:

--- Quote from: Igor on January 14, 2009, 02:34:14 AM ---sta bi sa onim trupom od "Strele" (cisto me interesuje zato sto sam je i ja davno leteo....)
Igor

--- End quote ---
Nemam pojma, dugo se vukao po klupskoj radionici i ostao tamo, pre  10 godina kad sam otisao iz Zrenjanina.

Rep je bio preradjen za "T" konfiguraciju, ostalo je bilo kako je gosp. Boza napravio.

Izuzetan dizajn, odlivak besprekoran, lagan i jak .

petar:
Posto sam izneo svoje misljenje o Dule_tu, nekako ne mogu, a da ovo ne napisem.

Nenade, ti si meni najpozitivniji lik kojeg sam virtuelno upoznao, a ono obavestenje o celuloidu necu zaboraviti nikad.

pozdrav, Petar

PS. Nemojte da se ljutite (mislim na one koje sam upoznao i u stvarnosti, a ima medju njima i onih koje smatram prijateljima, znaci ovo je samo zato sto me covek nije poznavao, a pomogao mi)

mitanis:
Nenade svaka cast,
postavio sam slike moja tri modela, baci pogled na "pozdrav iz nisa"
piper je za sada skoro kompletiran fali mi jos baterija, zojici fale 2 servoa, a DM 018a kompletna elektronika i motor. Za njega cu izbaciti uskoro plan izrade samo da sve uklopim...
ako imas neke savete dobro dosli su,  na pr. kako da resim elerone na DM-018a sa jednim servoom i slicno
pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version