RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Nenad Miklusev
dejan_ts:
PA nESO ETO SA MALIM ZAKASHNJENJEM SRECAN JUBILEJ ,MALO KASNIM SA POSTOVIMA ALI ETO SETIO SAM SE ,ALI USPUT DA TI KAZEM ,TELEMASTER I DAN DANAS LETI ALI VISE NIJE KOD MENE VEC U KRUSEVCU ,A SA DRUGE STRANE ZABORAVIO SI DA ONU TIHU JEZU PRODAO MENI TIHA JEZA 3 I ONA JE BILA NEDAVNO KOD MENE ALI ETO ZAVRSHILA JE U KRAGUJEVCU A POSLE SE IZGUBILA DOK JE DOKTOR vELJA LETEO SA NJIM ,PRICAO SAM MU DA NE SPUSHTA POGLED DOK JEDRI NA VELIKIM VISINAMA I TO SE DESILO ,SPUSTIO JE POGLED DA UPALI CIGARU I OD TADA NI TRAGA OD TE JEDRILICE ,PA AKO SE SETIH MOGAO BI DA MI PUSTISH TOG DANDIJA NA MEIL JA NJEGA JURIM DA NAPRAVIM ALI NIAKO MI NE IDE ZA RUKOM SHTO SE TICE PLANOVA NARAVNO A DOSTA LEPOG SAM CHUO OTOM MODELU PA ETO
POZDRAV DEJAN TRSTENIK,JOSH SE LETI ,DVOKRILAC JE USPESHNO ZAVRSEN I USPESHNO SAM POLETEO I NARAVNO JOSH GA LETIM A DOKLE KO CE GA ZNAT
cheky:
Jao Cika Neso jer su to sve tvoji avioni?
Nenad Miklusev:
--- Quote from: cheky on January 23, 2010, 08:41:26 PM ---Jao Cika Neso jer su to sve tvoji avioni?
--- End quote ---
Hvala Deki i Cheky.
Jel to pitalica poput one, "Ciko, jel sav ovaj lebac tvoj?"
Sta god da odgovorim, sledice podpitanje, pa sto ih onda ne letis...?
O tome , Miroslave, nekom drugom prilikom, na Ceneju, nadam se uskoro.
Pozdrav,
vpanin:
Cvorak Speed 400 (prvo direct drive, posle MP Jet 1:3,5), krilo upotrebljeno za nedovrseni Aero Photo model.
prvi model koji sam leteo.mnogo mi bio brz.i setjam se neshe: "uh uh polako uh"
jel ziv?
pozdrav nesho!
(res)
Nenad Miklusev:
--- Quote from: vpanin on February 08, 2010, 01:15:32 AM ---Cvorak Speed 400 (prvo direct drive, posle MP Jet 1:3,5), krilo upotrebljeno za nedovrseni Aero Photo model.
prvi model koji sam leteo.mnogo mi bio brz.i setjam se neshe: "uh uh polako uh"
jel ziv?
pozdrav nesho!
(res)
--- End quote ---
Pozdrav Vlado, kako je u "Jasike"?
Cvorak, zziv i zdrav,
http://nsrcflyers.21.forumer.com/viewtopic.php?t=206
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page