ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Батерије kako nabaviti

(1/3) > >>

zevs59:
Ljudi pomagajte! Kako da nabavim baterije za model,preko HK,niko na forumu da pokrene tu temu.Ocigledno da su se promenili uslovi za kupovinu lipo baterija.Naisao sam na temu koju je postavio Ivan Milenkovic,PhoenixBG,a nesigurno odgovorio???,!!!,doajen.Zasto vi stari ,prekaljeni,modelari ne odate tajnu nabavke baterija.U napred zahvalan Modelarima. (:sok:)

zajko:
Nema nikakve tajne, pogotovu ne danas u vreme interneta….
HK je ozbiljno i debelo poskupeo sa prevozom, i dalje se cekaaaa….

Svuda po svetu su zavedena nova, citaj ostrija pravila za prevoz li-po baterija, a narocito onih preko 5000mah….
ne razumem zasto, ali je cinjenica da je tako… unutar EU, na primer skuplje je duplo poslati 1 li-po 5001 mah, nego 3 od 4999 mah, bilo koliko celija, i to ne avio vec kamionski prevoz…

No grota je zaliti se ima sad kod nas baterija, siroka ponuda i po dobrim cenama… u regularnoj nabavci, sa prevozom i dazbina, tesko da se moze bilo gde dobiti bolji uslovi, osim na ekranu…  mmmm

Takodje i nova pravila u EU u vezi sa kupovinom nitro goriva, poostreni uslovi prodaje i skladistenja, treba L.K./Pasos, regen snimak i analiza krvi …. ;namig

rajker:

--- Quote from: zajko on August 15, 2014, 12:55:27 AM ---

Takodje i nova pravila u EU u vezi sa kupovinom nitro goriva, poostreni uslovi prodaje i skladistenja, treba L.K./Pasos, regen snimak i analiza krvi …. ;namig

--- End quote ---
:big smile :big smile :big smile

zajko:
Izvinjavam se…... tastatura mi se malo napila, sto kafa, sto pivo i ostala bezalkoholna pica, pa malo preskace…
ili brzo tipkam… pa preskacu slova  4e

rajker:

--- Quote from: zajko on August 15, 2014, 09:44:10 AM ---Izvinjavam se…... tastatura mi se malo napila, sto kafa, sto pivo i ostala bezalkoholna pica, pa malo preskace…
ili brzo tipkam… pa preskacu slova  4e

--- End quote ---
Nisam mislio ovde na greske u pisanju nego ovo Ozbiljno , da treba i rendgenski snimak itd.itd.......  (:sok:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version