RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (3/93) > >>

Saka:

--- Quote from: ak on November 22, 2014, 06:32:34 PM ---

--- End quote ---
Svaka čast majstore ,vidi se da znas posao :)

turshija:
Pristigli su mi delovi za 250, pa imam par pitanja posto vidim da imamo iste (ili slicne) komponente. ;)

slika: https://www.dropbox.com/s/p5hxibwapfudr1e/2014-12-19%2013.20.03.jpg?dl=0

1. cemu sluzi ova dodatna plocica sa dve rupe ? Lici na onu na koju se montira spinner, ali nemam pojma koja je svrha :) Ima malu rupicu u sredini kroz koju moze da prodje osovina motora ...

2. cemu sluzi sraf sa ovim "zlatnim" distancerom ? Dobio sam samo jedan po motoricu ...

3. da li si mogao motorice da montiras na frame bez problema ili si morao malo da siris rupe ? Od 4 rupe na motoricima, rastojanje izmedju dve je malo vece, a izmedju druge dve malo manje ... Ove sa vecim rastojanjem zavrnem bez problema, a manje rastojanje kao da fali jos milimetar sirina rupe na frejmu da bih mogao da zavrnem sraf ... Mogu da zavrnem 2 i 3 bez problema, a cetvrti onda nema sanse :)

ak:

--- Quote from: turshija on December 19, 2014, 02:15:52 PM ---Pristigli su mi delovi za 250, pa imam par pitanja posto vidim da imamo iste (ili slicne) komponente. ;)

slika: https://www.dropbox.com/s/p5hxibwapfudr1e/2014-12-19%2013.20.03.jpg?dl=0

1. cemu sluzi ova dodatna plocica sa dve rupe ? Lici na onu na koju se montira spinner, ali nemam pojma koja je svrha :) Ima malu rupicu u sredini kroz koju moze da prodje osovina motora ...

2. cemu sluzi sraf sa ovim "zlatnim" distancerom ? Dobio sam samo jedan po motoricu ...

3. da li si mogao motorice da montiras na frame bez problema ili si morao malo da siris rupe ? Od 4 rupe na motoricima, rastojanje izmedju dve je malo vece, a izmedju druge dve malo manje ... Ove sa vecim rastojanjem zavrnem bez problema, a manje rastojanje kao da fali jos milimetar sirina rupe na frejmu da bih mogao da zavrnem sraf ... Mogu da zavrnem 2 i 3 bez problema, a cetvrti onda nema sanse :)

--- End quote ---

Bez problema sam montirao motor bez busenja i pomeranja mada vidim da su prijavljivali razlicite kvalitete izrade tog istog mini kvad frame-a. Slobodno razbusi malo rupe.
Obavezno koristi threadlock na svim srafovima na motoru jer ce ti se garantovano odsrafiti.

Ajde kad sklopis sve pa da se malo jurimo :)

turshija:
Znaci u sustini neki propeleri se zasrafe sa tom plocicom i dva srafa, a neki se samo stave na osovinu i zavrnu spinnerom ? Pa su kinezi dostavili oba dela da mi biramo :)

Verovatno je i onaj sraf sa distancerom neki visak delova kao i to :D

mihajlo:
Planiram kupovinu CC3D kontrolera pa me zanima.Gde ste kupovali CC3D i kakva su vasa iskustva mozeli vise informacija i iskustva sa nasih podrucja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version