RC MODELI HELIKOPTERA > ELEKTRO HELIKOPTERI
HK 450
aco:
Moram da se pohvalim, naime i moj HK450 je konacno poleteo. Mogu reci samo reci hvale za njega izuzev tog je...nog zupcanika. Sto rekao Z Gruic kad god sam mislio da ce neka mala sitnica da prodje dobio sam po usima. Poleteo sam ja HK450 jos pre 15 dana i hoverovao u mestu jedno minut i odusevio se pa resio da napravim koji krug. Kad sam se vracao iz prvog kruga i hteo da ga zaustavim i spustim samo je krenuo da se okrece oko svoje ose i naravno olivadio sam ga.Vec pogadjate sta je u pitanju - proklizao zupcanik na prenosu za repni rotor. Srecom steta nije bila velika i juce sam ga ponovo pokrenuo i mogu vam reci da sam jako zadovoljan kako leti. Znaci naravoucenije - cim ga kupis pre nego ga sastavis ZALEPI veliki zupcanik na prenosu za repni rotor.
jrlotpi:
ja nisam skidao zupcanik vec sam sa epoxsidom 5 min nakapao sa gornje strane na zupcanik i osovinicu, ja sam ga spakovao pa me mrzelo da ga lepim kao na snimku,valjda nece da mi proklozava.
IVAN3D:
Znaci iako sam vec ranije pisao o ovom helikopteru moram ponovo da izrazim moje divljenje do granica imbecilnosti! :)aplauz (yay) (:sok:)
Znaci model leti da to nije normalno brz je kao struja miran precizan itd. jednostavno fenomenalan, pocinjem vec da ga letim prilicno ozbiljno (jer sam po prirodi ekstremno nestrpljiv) ali iz svakog leta naucim nesto novo i svaki je bolji od proslog. Naravno ima tu jos da se sitno dotera kriva gasa i ima da bude pesma e sada posto jos uvek ucim a helikopteri su specificne sprave u kojima milion stvari moze da vrisne to nosi i rizik od obogacivanja zemljista raznoraznim materijalima ali sve je to proces prakticno neizbezan.
Sada sam se nenormalno popalio da kupim ozbiljnu spravu u vidu T-rex 600 elektro varijantu naravno samo jos da nadjem gde se precizno ostavlja bubreg a gde uzimaju pare jer je to top model u toj klasi a i delovi su jako pristupacni i ima ih svuda.
Jednostavno moram da imam taj model kad tad i imacu ga kad tad.
Sve je super i sve ima svoje ali helikopteri su jednostavno nezamenjivi!!!
jrlotpi:
Koliki broj obrtaja glavnog rotora optimalan za hk450
sermilan:
Pitanje nije baš korektno postavljeno, naime, pojednostavljeno objašnjeno, svaki režim leta RC helikoptera karakteriše, izmedju ostalog i odgovarajuća kombinacija elektro-mehaničkih parametara. Osnovno je, pretpostavljam da to znaš, da je za odredjenu klasu helija predvidjen i odgovarajući pogonski motor. Tako recimo za HK-450 najčešće ugradjivani odgovarajući motor je Turnigy E500 , on daje 4000 obrtaja u minuti po Voltu napajanja, kako je za njegov pogon predvidjena Li-Poly baterija ~2200mAh, koju ćine 3 - 4 ćelije (1ćelija = 3.7V), to znaći da baterija od recimo 3 ćelije ima napon od 11.1V (ovo važi za napunjenu bateriju). Izmedju motora i baterije mora da postoji elektronika (ESC) koja reguliše kolikim naponom će motor biti napajan (u zavisnosti koliko pomerimo palicu gasa), ta vrednost napona pomnožena sa 4000rpm predstavlja električni podatak o broju okretaja motora,
mmmm primer: 4000rpm/V x 6,4V = 25.600rpm :sljus
Mehanički parametri (koji u sprezi sa brzinom okretaja motora, daju trenutnu brzinu rotacije glavne elise) su, prvo: broj zuba na Motor Pinion Gear-u (zupčanik koji se nalazi na osovini motora) obično je za ovu klasu helija od 11 do 14 zuba (više zuba žešče letenje); i drugo: broj zuba Main Drive Geara, (glavni pogonski zupčanik u kome je smešten jednosmerni ležaj), za HK-450 broj zuba MDG = 150.
Pretpostavljam da ti je jasno da ova dva zupčanika, medjusobno uzupčena, daju konstantan prenosni odnos, pa je brzina rotiranja glavnih elisa zavisna od napona na motoru, koji zadamo položajem throtlle komande. Samim tim nemožemo govoriti o nekom optimalnom broju obrtaja glavnih elisa jer jednostavno, svaki režim letenja, svaka figura pri 3D letenju zahteva odredjenu brzinu elisa uz odgovarajući korak (pitch) istih, (da spomenem još i potrebu za elektronskim podešavanjem throtlle i pitch krive u samoj stanici).Treba napomenuti da je odnos broja obrtaja glavnih i repnih elisa 1:4,(što je opet postignuto odnosom zuba na prenosnom pogonu ka repnom rotoru) tj. repne vitlaju 4 puta brže (mogu biti opasnije za okolinu pri otkidanju sa osovine). Ako baš želiš neki karakterističan podatak za broj obrtaja, onda je to jedino broj obrtaja ugradjenog pogonskog motora po Voltu napajanja, sve ostalo se izračuna iz odnosa broja zuba gore navedenih pogonskih zupčanika.
Možda ti je sve ovo već bilo poznato, ali svakako da ima nekog, kome ovo može da pojasni neke stvari.
pozdrav, Milan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version