RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Hehe… Poleteo i BLADE 200 QX

(1/2) > >>

zajko:

Nakon price sa SHONE, a stigao pre neki dan jedan 200 QX Blade BNF, resih da ga probam.. Pogledam pre toga Youtube, pogledam njegovu zvanicnu stranicu, vidim ima upgrade da bude 3Dm ali mi fale i 3D props, nemam ih…

Ok... Ajd da probam ovu baznu verziju.. Isprogramiram stanicu, nadjem na youtubetu da frajeri ne stavljaju nogice, ima smisla kad zvekne samo vecu stetu pravi… Cak bateriju nisam ni dopunio…

On takodje ima SAFE, u prvom zelenom modu, je trom i … dosadan, sve je lagano … i dosadno…
Okrenem plavi mode. e to je vec nesto.. i eto zabave…
Odmah nakon toga probam i crveni mode, ali trasssss… nista se nije izlomilo… vrlo komplikovano, brzo, osetljivo… za sad nije za mene….
Resim da do daljeg ostanem u plavoj zoni….
Do sada nisam bio ljubitelj multikoptera, ali ovaj malisa mi se svidja… treba ga i pored njegovih LED, malo bolje obeleziti…
ali je supissss i mislim da bi zaista bio dobar za race… izdrzljiv, lagan … mislim da je okok 150 gr.

Saka:
Vrlo simpatičan i brz malisa :-)

rajker:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz Bravo za Maiden  (pijanoo)

zajko:
Fala… fala… Kao sto rekoh, nije me do sad palilo, ali posto vidim da moze da se jurca.. mmmm
Ja imam samo mali problem, kad one na 50 m, tanko se vidii gde je sta, gde je guza, pa moram danas nekako da ga obelezim i da napokon krenem sa punom baterijom, ova prva 2 leta su sve bila na brzka sa polupraznom…
i razmisljao sam da mu stavim neki tanak sundjer gore/dole, posto nogice zasigurno necu, nema potrebe…

Kad mi stigne, Nemci jos testiraju taj FPV Fat Shark, pa ne salju… ugradio bih kamericu, kao onaj frajer na youtubetu, unustra ima mesta i Tx sa antenom, jedino sto onda ne radi  Head Tracking, jer nema mesta da se ubaci kamerica sa pan/tiltom, u ovom slucaju ne znam ni da i ima potrebe… Dobra i brza zezalica, u prvom zelenom modu je bas za upoznavanje, sve je sporo i tromo, u plavom meni OK, a u onom purple je zveknuo nakon 3-4-5 sekunde, valjda trazi duzu vezu i dobro upoznavanje psiho/fizickih sposobnosti…

Treba sutra da porucim te 3D props i da ga upgrade u 3D, njegov software, nisam mnogo vican tome, bum probao… pa da vidimo "cija majka crnu vunu prede"

banbo:
Zanimljiva i brza zujalica, nije ti bas fora da zezas psa sa njom :big smile
Svaka cast za vestinu upravljanja, sobzirom da nisi ljubitelj istih  :)aplauz
Vidim ja da si se inficirao, kad srignu naocare ko da mi se javlja da ces napraviti stazu i za njih u sumici ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version