RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Hehe… Poleteo i BLADE 200 QX

<< < (2/2)

zajko:

--- Quote from: banbo on November 09, 2014, 08:13:09 PM ---Zanimljiva i brza zujalica, nije ti bas fora da zezas psa sa njom :big smile
Svaka cast za vestinu upravljanja, sobzirom da nisi ljubitelj istih  :)aplauz
Vidim ja da si se inficirao, kad srignu naocare ko da mi se javlja da ces napraviti stazu i za njih u sumici ;namig

--- End quote ---

Hmmm Not that bad idea !

Ne .. dogovor je pao, prvo cemo leteti iz,edju bandera i eventualno postavimo one lepe i prakticne GENS ACE zastave, lako se namestaju i pomeraju… pa udri vezbu, ko simulator.. pa tek onda, kad skapiramo da pored toga sto hocemo … i mozemo…
Pirueta kod malog blade je maltene ista kao i kod normalnog helija, samo malo laksa za izvesti, jer je ipak 4 motora…34 oslonca letelice...

Praviti ODMAH prave staze i sve to kao PROFI i FULL je besmisleno.. niti to ima ko da koristi niti treba…

Eto na pomocnoj pisti smo ganjali za pocetak samo 3 monstera, dugacno, siroko koliko hoces, pa opet lupanje i prevrtanje… treba navezbati, kao i sve, pa davati na ozbiljnosti….
 (work) (<--)

rajker:

Ma samo napred !!! Uz puno vezbe ,lako se uci !!!   mmmm mmmm mmmm odnekud mi poznato  ;namig

zajko:
Malo prezdravio, izgleda otkocio… pa mi palo na pamet da probam malog na 3S, jedino sto sam imao pri ruci sa JST konektorom je bila GENA ACE 300mah 3S 20C…. Ukljucim… nije bilo vatre i dima…. leti nesto bolje, nista posebno/drasaticno bolje… leteo je nekih 2-3 minuta (nisam merio vreme) pa je ESC isekao… normalno sa 50%+ THROTLLE…
Nestrpljivo cekam FPV  (yay)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version