ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

KAKO ZALEMITI LIPO BATERIJU

(1/3) > >>

sasa:
Od pada aviona,odkinula se ona plocica koja je verovatno punktovana na jednu celiju,a potom je na toj plocici zalemljen kabli.E sad ,kako ja da zalemim tu plocicu na bateriju ,kada nece da primi kalaj.  mmmm Baterija mi je skoro nova,pa mi je krivo da je bacim,eventualno mogu da je prepravim na 2S,ali...

radisa.radic:
Pozdrav Sale nije da ne moze ali mrtva trka pokusavali ja i Aco dve sam upropastio postoji neka vrsta kalaja za aluminijum ali skup kao suvo zlato i tesko se nalazi jedino punkt masinom pozzz.

banbo:
Pa ne znam odakle si ali probaj da nadjes neki malo bolji elektro servis elektro alata. Ja ovde u Loznici imam drugara koji drzi srvis i ima masinu za punktovanje baterija, pa ako se ne snadjes javi se.

mad_mangod:
Sale ja sam uspeo da zalemim jer sam imao isti problem treba da se osmirgla i da se stavi kalafonijum koji se rastvori u acetonu i da se onda zalemi sa kalajom koji ima sto manje olova. Tako sam ja produzio vek bateriji.

nedbojsa:
Sa ultrazvučnom lemilicom lemiš šta hoćeš sa čim hoćeš jedino je problem cena iste!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version