RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8ight-e 3.0 - pocetnik i lomovi

<< < (2/5) > >>

duke:
Mozda sam ti zvucao malo grubo ali nije mi bila namera ... naprosto sam mislio da si picajzla i da ga cuvas a ti ga posteno odvalio...uzivaj,poenta i jeste u tome ,ali njegova  prava svojstva i namena ce ti se pokazati na stazi ,nadam se da se vidimo tamo pozz

mracni:
A ko je to odoleo voznji novog autica i to prvog ... Da se ne lazemo svi bi tako uradili ...
Ja sam svoj prvi dzup skucao u  prvih 3-4 dana  , 3 glavcine i izgubio osovinicu ...

Od tad pa sve do danas nije nista puklo , valjda taj osecaj za voznju dodje vremenom , pa stative i bandere ostanu iza nas :D

zajko:
Ma uvek izraste neka "stativa", samo kad udje u ruke i kad krenes svesno da divljas, nekako ti i ne bude zao, jer si svestan svojih ruku i egzibicija….

nevolja je kad na prvom startu, iz prevelike zelje za zezanjem, a iskustvo i upoznavanje "zero" , olupas a nista ti nije jasno, nisi osetio nikakvu draz a vec steta, mnogi se razocaraju, a mnogi i kazu pa ovo "ne radi" - "ne valja"…

Ovo je dobra zabava, ali uvek kosta bar "malo"   (<--)

Vaci:
Evo nedelju dana kasnije, ne radi mi servo, krci kad skrece :( Dal to moze da bude zakasnela posledica udarca? Moracu da ga rasturim da vidim sta je, verovatno otisao glavni zupcanik.

Vaci:
U servou sve u redu

Ni jedan zub ni jednog zubcanika nije polomljen, sve izgleda kako treba. Sastavim ga i radi on ponovo, ali na par mesta prilikom skretanja se cuje krc -krc... dva puta kao da prezubi. Vraca se posle nazad gde treba. Ne znam sta mu je, kao da tolerancije zubcanika nisu dobre pa kad se optereti malo vise on prezubljuje negde. :( Radi al ne radi...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version