RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Solowheel gyro madness
r-xx:
Ovo sam morao da kupim kao gyro fanatic, kopka me sta ima od elektronike unutra. Nije bas tema al i nije da nije...
Vaci:
Sumnjam da ima sta da se vidi unutra. Nekako mislim da ovo moze da se napravi sa skromnom KK2 plocicom za multirotore. Princip mi deluje jako prost (sa naravno svojim komplikovanim detaljima).
r-xx:
KK2 je takvo djubre da ne'mozh ni najprostiji multirotor da stabilishe kako treba, ovo je malo ozbiljnija elektronika i opasno me zanima da ga rasklopim..
Vecina nas je ovde krenula sa KK bordovima pa isla dalje i dalje i dalje. Pa kad smo prodavali laicima prevazidjenu elektroniku, morali smo da je falimo.. Realno kk je djubre ne'opevano (u stvari evo mene sad ga opevam fer), hocu da kazhem da je skupo dati i ta 4 $ za nju...
(pijemo) (pijemo)
tibeteagle:
Ja sam sa svojih 16 godina stavio modelarski avionski motor kao pogon ispod sebe. Struganje nove veće glave motora, centrifugalnog kvačila i kompletnog prenosa sa montiranjem na rolšule je bio veći izazov nego napraviti RC autić. Gas sam davao preko sajle sa ručicom. Sve je odlično funcionisalo. (fiu)
Octowheel :big smile
r-xx:
Vozam se po kuci ceo dan, ovo je stvarno ludilo, gyro i snaga motora su toliko mocni, fazon je kao onaj crtani sa robotom koji stoji na jednom tochku. Ja sa svoih 100 kg stojim na jednom tochkicu od bicikla a gyro me drzgi savrseno. Keva me gleda ceo dan i krsti se i naravno hoce da proba i ona... :_D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version