RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Solowheel gyro madness

<< < (2/8) > >>

doajen:
Ne razvaljuj!

Tehnika je veoma jednostavna! Najobicnija gimbal plocica, gimbal motor, poni tocak, karbon ukrasna oplata... i eto to je to! Video svojim ocima!

Vidjeno u MCV- (modelarski centar Varazdin), doduse kao igracka, al funkcija mu je kao i delovi ista. Izradio ga je Nikola Gnojnic, ekstremni eksperimentator, vazduhoplovni modelar, automaticar, elektronicar...

Ovaj moj odgovor je bespredmentan, znam, mozda mu ni mesto nije ovde, ali mene je ova "igracka" odusevila!

Postoji i varijanta sa dva tocka, ali to je vec odavno poznato.

gizmo:
Zubo, gde si kupio i posto je?

igorpl:
Nije me mrzelo da pogledam cene i kada sam video samo što na dupe nisam pao 1999 eura to košta.
A najače je što baterija košta 600 eura, UNUTRAŠNJA GUMA 56eura, spoljašnja 59 eura, a set hol vijaka košta 9EURA!!!!!
Ja to zovem prosto i jednostavno POREZ NA BUDALE
ISTO KAO istvarčice tipa itelefon, itablica....

r-xx:

Ja nisam u fazonu da vas lazhem, niti da se ugradjujem u cenu, uvek sam bio posten u svim trgovinama, evo vam realni podaci:

Uvozi ga neka cura iz Novog Sada, drzhi kineski restoran, pa joj valjda stizhe iz kine svasta.. Ja sam ga naruchio i kostao me je 250, ma da se ona raskukala i rasplakala al je odrzala rec, kazhe da je izgubila zbog carine i kursa i da sledeci komadi ce biti po 350 e, pa koga zanima ja cu dati fon..

Ja mislim da je neko posebno motanje motora, kao za gimbal, i gledao sam ove nashe inzhenjere sto su pravili raznorazne modele od kojih ni jedan nije proradio da se neko provoza..

Svi mi znamo princip kako ovo radi, al zanima me koji je procesor itd.. + Ovo radi!!!  radi pa ubija, ubodena je automatika, kontroler je neki ubica od 200 i vise ampera, napon 67V, jedva cekam da ga razmontiram...         ()-()

sman:
http://www.banggood.com/132Wh-T3-Electric-Wheelbarrow-Balancing-Unicycle-15-20km-Endurance-p-949305.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version