RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Solowheel gyro madness
Vaci:
Igore nemoj da karakterises ljude kao budale, samo zato sto imaju para, i mogu da kupe nesto sto je skupo jer je novo i ima ga malo. Ako neko ima para za tocak od 2000e, sigurno nije budala :) Tim parama se dalje razvija ta tehnika dok ne postane dovoljno jeftina da mozemo i mi da je kupimo. To vazi i za tocak, i za itablice i sve u zivotu. Pa i da nije neka tehnika, vec samo fenseraj, opet taj covek nije budala veruj mi. Budala je kad se neki golja ko ja trti sa takvima, da i on kupi to pa da 10 svojih plata. :hehe Sorry za off topic.
r-xx:
Baterija traje preko sat vremena a puni se nepunih dva sata. Pitanje dali bi se ovo svakome svidelo, jer ga nije nimalo lako voziti, al definitivno je ludo stati na gyro platformu.
Ko ima para on vozi ovo:
Ko ima dolara vozi se u vozu, ko nema, jase belu kozu.. (fiu)
ak:
Super budza, uzeo bih, samo nemam pojma gde bih ga koristio. Ionako najveci deo vremena provedem sedeci na stolici jos samo fali da prestanem da hodam kompletno 4e
@r-xx
Moze da se iznajmi na dva dana? :)
r-xx:
Segway ima neka faca u Beogradu i renta ih, obicno su po nekim promocijama i ko se malo vise shvrljka mogao ih je videti. Ovo cudo ja mogu da rentnem, al ovo je daleko teze voziti i mislim da za dva dana nema sanse da udjes u fazon. Levo desni balans moras sam da radis, on balansira samo napred nazad. Jos se nisam prostro po asfaltu al sam jedno deset puta sletao sa njega. Uzbrdo ga vozim savrseno, al nizbrdo nema sanse, pogotovo ako je ulica nagnuta u levo-desno pravcu. Na ravnom ide savrseno pod uslovom da nema rupa, jer svaka rupa tebe cimne ma da sprava stoji savrseno, al svaki cim a ti na jednom tockitju.. Pantalone od motora sa stitnicima, rukavice od motora obavezno i idemo dalje..
Romeo:
--- Quote from: r-xx on February 15, 2015, 08:23:34 PM ---
Baterija traje preko sat vremena a puni se nepunih dva sata.
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version