RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Trex 600

<< < (5/7) > >>

ff7:
Evo jedan kratak snimak prvog paljenja helija.

Heli je upalio prvi put bez problema i cak je malo bio u zraku ali nemam taj snimak.
Prvi utisci mmmm.Pa recimo ovako start kurblom je dosta tezak zbog velike kompresije motora a motor mi je dosta bucan sa ovim auspuhom pa je na putu novi Zimmermanov auspuh za koji sam procitao da cak smanjuje temperaturu motora za nekih 20 do 40 stepeni pored toga sto poboljsava performanse motora.
Sto se tice motora radi bez greske medjutim electronic ignition je veliki potrosac struje tako da ce vam baterija od 2000mah trajati svega 30 minuta u zavisnosti od stila letenja.
U svakom slucaju sam za sada zadovoljan pogotovo sto je na prvom paljenju bio u zraku nekih 5 minuta i sto za sada nisam primjetio nikakve vibracije ili nekakav drugi problem.
Sad prostaje cekanje ljepseg vremena pa mozda i neki bolji snimak leta.

(pijemo)

SaleR:
E pa neka je sa srecom!!!  ()-()

Sale

ff7:
Evo i snimak drugog paljenja

nenad:
jedno pitanje za Darka:
Kako i cime skinuti avionski hub ili nosac propelera sa motora Zenoah 20EI.
Unapred jedno veliko hvala Darku ili bilo kom drugom koji da odgovor.
Nenad A+

darko:
Prvo uzmi 2 matice i navrni ih na šaraf koji izlazi iz huba , sa te 2 matice izvrni taj šaraf a onda se zaputi kod nekog automehaničara koji ima hidrauličnu presu sa kojom se stavljaju i skidaju ležajevi ! Uzmi neki drugi šaraf koji ima navoj koji odgovara tom navoju u hubu i dole fixiraj hub ali tako da ga pritisne sa donje strane i onda pritisni sa presom šaraf sve dok hub ne ispadne !
Ne znam dali sam uspio dočarati šta je potrebno uraditi !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version