RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Phantom 3 - revolucija

<< < (3/8) > >>

jojkic:

--- Quote from: motorola_la on April 08, 2015, 11:27:06 PM ---Posto smo dobili zvanicnog distributera http://www.computerland.rs/news/dji_distribucija

--- End quote ---

Ovo mi se ne svidja ni malo  :( .  To znači maltene komercijalnu distribuciju , reklamiranje u onim katalozima , što se turaju u dnevne novine (primer katalozi tehnomanije) i slično, i mogućnost da to vide, i počne da kupuje tip ljudi koji prvo pita:
Koliko to košta (a taj tip ljudi ne volim)
, umesto što ih interesuje Koliko tu dugo/daleko leti , ili čak i kako to radi - što je logičnije pitanje od e oću da kupim i rkam jer imam pare ....

Ovo je po meni mnogo opasnije, za  rc letenje - komercijalna distribucija Phantoma za narodne mase u Srbiji , ono o čemu su ovde poljana letači  ;) bacali drvlje i kamenje, sad će krenuti da se dešava ...

Birdum_Bardum:

--- Quote from: vpilic on April 08, 2015, 10:32:49 PM ---Sta da kazem... Izvinite na izrazu ali s...... su sve.... pa i mene  :big smile
Definitivno je DJI sa cenom za novi PH3 od oko  1.3k eur dao ubitacan odgovori  firmi Gopro koja je je najavila  svoj sistem....
Sve sto je bilo bilo je....

--- End quote ---

Retko se smejem slovima, al ovo je izuzetak hahahah. Izdrzi Vlado!

gizmo:
Stize i ozbiljan "odgovor" na PH3 :D

Birdum_Bardum:

--- Quote from: motorola_la on April 08, 2015, 11:27:06 PM ---Posto smo dobili zvanicnog distributera http://www.computerland.rs/news/dji_distribucija da vidimo hoce li biti izvanicne cene :) Ne reklamiram nikog ,slucano saznah pre neki dan da smo dobili :D

--- End quote ---

Kako god, ja ovog PH3 kad budem narucivao to cu uraditi preko  www.rcsrbija.rs

motorola_la:
U svakom slucaju dobro je sto smo dobili i zvanicnog distributera, samo se nadam da ce imati dobar lager i koliko toliko dobru korisnicku podrsku i naravno dobre cene :D
 (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version