RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (85/127) > >>

uzvarb:
Sledece je zabrana telefona sa kamerom...

Daki:
@Marko
SDR-Special Drawing Rights, je međunarodna obračunska jedinica, čini prosek između kursa američkog dolara, britanske funte, evra i japanskog jena. Da bi se ublažila promena kursa u međunarodnoj trgovini.
Izgleda su uzeli model osiguranja od filijale preko grane, i zaboravili su da modelari lete po njivama i sportskim aerodromima a ne Njujorku pa da možemo da napravimo milionče štete...

marko.jovanovic:
Hvala Daki na obaveštenju stvarno nism imao pojma.
po tome čoveče manja je odšteta osiguranja kada osiguraš recimo aventadora, la ferari ili recimo vejrona.
Kakve nebuloze...

petarboj:

--- Quote from: marko.jovanovic on January 23, 2016, 07:43:02 AM ---@petarboj

Suma osiguranja – 750.000 SDR (950.000 EUR)

Ajde pojasni malo.
Skoro milion EUR-a osiguranje.
Da nije malo mnogo?
Šta je SDR i da li si mislio na RSD kao dinarska valuta? Ili mislili?

Ako je tako cifre se nešto ne slažu i po kojem kursu je računato?

--- End quote ---

pa nisam ja to pisao nego oni... a da si ukucao sdr u google video bi sta je to.

--- Quote from: jojkic on January 22, 2016, 07:53:42 PM ---O kojoj osiguravajućoj kući se radi ?

Nisam sigruan, da ću se upuštati u sve to za moj krš od starog Phantoma, ali bih definitivno ako bih jednog dana kupio Phantoma 3
(to je ono šta bi bilo kad bi bilo...)
 , koji košta koliko košta, i kome baterija košta koliko košta, bih  sigurno izdvojio i cenu jedne polovine nove baterije za osiguranje od godinu dana, i zarad mirnije savesti bez obzira na zakon

--- End quote ---

dunav osiguranje. jesam uzeo p3:a (prilicno jeftino, srecom ga prodao za iste pare) jer su mi se quadcopteri jako dopali posle par prvih voznji sa malim kinezima, i vremenom sam sve vise bio navucen na ovaj hobi. jednostavno, kupovinom p3:a hteo sam da to dovedem na sledeci nivo. vozim van grada ili na terenima/parkovima kada nema ljudi u okolini. ali jednostavno komplikovanost procedure me je potpuno odbila od sledeceg nivoa mog novog hobija. ostajem na malim kinezima...

Sava:
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/predsednik-vazduhoplovnog-saveza-vojvodine-zemlja-se-ne-brani-maketama-clanak-2107627

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version