RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (122/127) > >>

IVAN3D:

--- Quote from: batans on April 26, 2016, 06:34:28 PM ---                Vas dvojica-trojica mozete ocekivati odgovor od DCV-a ali da vas otera u vrazju materinu. Spremaju prvi let za Njujork posle toliko godina

--- End quote ---

Polako s ti letovi za NY.....  Lako može da se desi da od toga nema ništa.....

damirmih:
@pnedic

Hvala, ali nisu ti nista odgovorili, zar ne? Pomislih da nije potrebno slati na drugu adresu...

pozz

pnedic:

--- Quote from: batans on April 26, 2016, 06:34:28 PM ---                Vas dvojica-trojica mozete ocekivati odgovor od DCV-a ali da vas otera u vrazju materinu. Spremaju prvi let za Njujork posle toliko godina a vi im saljete slike nekih zabiti i neznanih livada da vam alociraju prostor. Ma gde to ljudi zivite. Samo sto nam ne nacrtaju da nam vec uveliko gledaju kroz prste i da ce precustno taj pravilnik kao i desetine drugih  tiho da ode u zaborav a vi gurate mazohizam iz sve snage. I nije problem u vama dvjici-trojici, povlacite za sobom celokupno modelarstvo Srbije. U pamet se bre ljudi.

--- End quote ---

Bato, oladi malo i  (:beer:). Alokacija vazdusnog prostora je stvar koja je mnogo starija od pravilnika za bespilotne letelice !

gizmo:

--- Quote from: pnedic on April 27, 2016, 08:35:40 AM ---Alokacija vazdusnog prostora je stvar koja je mnogo starija od pravilnika za bespilotne letelice !
--- End quote ---
Jeste, ali se i ljudi iz kontrole letenja slazu da je potpuno besmisleno (da ne kazem nesto ruznije) da mi moramo da trazimo alokacije 5 dana pre letenja.

pnedic:

--- Quote from: gizmo on April 27, 2016, 05:20:31 PM ---
--- Quote from: pnedic on April 27, 2016, 08:35:40 AM ---Alokacija vazdusnog prostora je stvar koja je mnogo starija od pravilnika za bespilotne letelice !
--- End quote ---
Jeste, ali se i ljudi iz kontrole letenja slazu da je potpuno besmisleno (da ne kazem nesto ruznije) da mi moramo da trazimo alokacije 5 dana pre letenja.

--- End quote ---

Mozda je zato razlog sto mi nisu odgovorili. Ali ipak smatram da je trebalo makar nekako da mi odgovore. Ili je u fazonu "cutanje je znak odobravanja". Ja na toj lokaciji letim, pa sta mi Bog da: dal' uzitak ili komunalce.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version