RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (123/127) > >>

gizmo:
Ja koliko sam upucen oni jave samo ako nije odobrena alokacija, sto je generalno skroz bzvz.

nedbojsa:
Nisam pravnik, ali koliko ja znam da se za svaki zahtev na na koji se ne odgovori u predivđenom roku, smatra da je zahtev pozitivno rešen!

Znao sam svojevremeno  neke ljude koji su gradili na lokacijama zabranjenim za gradnju, a sve tako što bi podmazali službenike koji rešavaju zahteve da isti ne reše u predviđenom roku i tako bi po automatizmu bio pozitivno rešen njihov zahtev!

danko:
@nedbojsa:
U avijaciji to ne funkcioniše baš tako... Zamsli tvoj plan leta koji si poslao DCV-u otišao u spam folder, niko ga nije video, i ti nisi dobio odobrenje za let, i poletiš tek tako?

pnedic:

--- Quote from: danko on May 03, 2016, 09:31:22 PM ---@nedbojsa:
U avijaciji to ne funkcioniše baš tako... Zamsli tvoj plan leta koji si poslao DCV-u otišao u spam folder, niko ga nije video, i ti nisi dobio odobrenje za let, i poletiš tek tako?

--- End quote ---

Pa, i ja razmisljam tako. Prijavim da cu da letim iznad AV ili Tomine kuce, ne dobijem odgovor i ajde sibaj. Ili ja imam izvrsnu poljanu pored ograde surcinske piste. Mislim da ne bih ni poletio, zavrsio bi u marici.

bora61:
.. a kako je u neuredjenim drzavama, kao npr :

Amerika, Kanada, Engleska ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version