RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
ASW28
drjack:
--- Quote from: pnedic on January 22, 2018, 10:32:25 AM ---
Dragance, moram ti reci da je to najbolja kabina koju sam do sada napravio - ta koja je kod tebe :). I nikako da ponovim taj kvalitet :)
--- End quote ---
Pero ne gine nam dobar kalup od čamovine pa na vakum, a to za nova krila ne znam... da ne ispadne na kraju Frankenštajn koji dobro leti :big smile :big smile
stevapn:
Ugao kamere je odličan! Samo fali bolja kabina.
stevapn:
Moj ASW28 V1, je juče pregurao 400 sati leta :). Za to vreme su zamenjeni ležajevi u motoru, jedan krak elise, i 2 servoa za elerone :). Od prerada na trupu, sam stavio štafove sa maticom za pričvršćivanje horizontalca i selotejp na napadnim ivicama krila. Leteo sam je i po mirnom i po vetrovitim vremenu. Nema bolje jedrilice za malo para :)
pnedic:
--- Quote from: stevapn on August 12, 2018, 11:59:06 AM ---Moj ASW28 V1, je juče pregurao 400 sati leta :). Za to vreme su zamenjeni ležajevi u motoru, jedan krak elise, i 2 servoa za elerone :). Od prerada na trupu, sam stavio štafove sa maticom za pričvršćivanje horizontalca i selotejp na napadnim ivicama krila. Leteo sam je i po mirnom i po vetrovitim vremenu. Nema bolje jedrilice za malo para :)
--- End quote ---
Nema sta, impresivno ! Interesantno da si se setio da racunas vreme leta. Samo nastavi. Valjda cu i ja nastaviti sa njom malo intenzivnije. Meni je hvatanje termala jos nepoznanica - nikako da stignem da nadjem nekoga da me malo obuci oko toga. Pre svega ja nemam vremena.
stevapn:
Samouk sam za termiku :( Nešto sam kao čitao, uglavnom, nekad ubodem, a u većini slučajeve ne :( Nema ko da me nauči.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version