AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Beogradska tvrđava Kalemegdan iz vazduha
drjack:
Opet se Igor malo zaneo. Ima istine u tome sto pricas ali ostavi mrznju po strani. Ipak nije sve tako crno i daleko je od toga. Na Kališu se desavaju i pozitivne stvari. Recimo imas interesantne stalne izlozbe na platou preko puta Francuske ambasade. pa ofarbane i izlozene sve moguce primerke topova iz proslosti na platou ispred Vojnog muzeja , zidine su dobrim delom obnovljene, dobro je osvetljeno i prijatno za setnju, stalno se nesto radi i tu mora biti ogradjeno (oko Pobednika). Nije ni blizu nalik onome sto je bilo kada sam ja tu igrao klikere. Radi se stalno , jos je i dobro u kakvom smo haosu .Te cene za turiste su nista spram onoga sto se naplacuje po Evropi. Npr Akropolj u Atini, ulaz 12 EUR a nema nista osim onih kamencina i par dizalica i sve obidjes za 5 min. usisavaju pare od EU a nisu nista takli godinama. Veruj mi bio sam tamo i pre 5 g. nista se do danas nije promenilo. Italija Rim Firenza Verona, Venecija takva otimacina na svakom koraku. U Veneciji nemas klupu gde da sednes, nemas hlada osim u kaficu gde te cekaju...a kamoli da se popisas u wc a da ti ne otmu kintu. Jel znas samo koliko u Italiji naplacuju dnevni parking za turisticke buseve za ulazak u te gradove. Cifre su u stotinama EUR-a. London Engleska funte haos od skupoce. svaka voznja metroom je 2 funte. Dnevna karta prva zona 8 funti. Akvarijum za dvoje oko 30 funti kugla sladoleda od 1,5 do 2,5 funte. Sta mislis koliko je kafa na Stradunu u Dubrovniku? Sistem naplacuje ali sistem i ulaze i ima sta da se vidi. Tako to funkcionise......Ovde kod nas je dzabana i raj za turiste, a ako si lose srece mozes da padnes sa Kalemegdanske terase pravo kod medveda u zooloskom vrtu. (desvalo se u proslosti)
Zato Jojkicu daj jos snimaka da ih privucemo , bolje da ovde trose nego da nas zaobilaze,
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version