RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Sig Ryan STA
coka:
Sve predvidjene komade balze sam ugradio, ali tako da sam ostavio prostor u koji cu nakon brusenja i presvlacenja ugurati okovcice.
Naravno, ovo je zahtevalo malo dodatnih delova i modifikacija.
coka:
Sada je na redu bilo brusenje.
Da budem iskren, imao sam veliki apetit da ovo odradim proslog vikenda, ali bio sam poprilicno umoran a i kisa je padala oba dana.
Dakle, recept za katastrofu je bio potpun, tako da sam umesto brusenja, nastavio sa sobnim radovima na drugom krilu.
Sama ideja savijanja letvica u kalupu, zatim njihovom slepljivanju 2+2 a zatim sve 4 u jednu celinu se pokazala odlicnom.
Sada sam unapred znao i imao razradjene ideje za dovrsetak krila, pa je posao tekao lepo i bez problema.
coka:
Stane
Hvala na lepim recima. Veoma me raduje sto te ponovo vidim u ovim nasim vodama.
Nadam se da cemo se uskoro videti na letenju, kao nekada.
Coka
coka:
Sklapanje , da budem precizniji, zavrsno sklapanje desnog krila je copy-paste zavrsnog sklapanja levog krila.
Nisam skoro nista promenio u redosledu rada….
coka:
Interesantan je metod kako sam zamislio da obrusim centralne povrsine krila sa idejom da dobijem zeljeni ugao dijedra.
Kao i kada sam pravio letvice za Ryan-ov trup, koristio sam bocnu ivicu stola kao vodilicu za brusnu plocu.
Krilo sam postavio upravno na nju, tako da je napadna ili izlazna ivica bila poravnata sa drugom ivicom stola.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version