RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

QX90 - dali ga neko ima

<< < (48/49) > >>

DMZ:
Meni ovo letece jaje deluje zanimljivo za sobno igranje, ali s obzirom na nedostatak iskustva voleo bih da cujem misljenje iskunih? :)

marko.jovanovic:
Interesantan jeste ali ne i za kuću. Više je za neko dvorišt, manji park, ili neku halu....
Za po kući po meni whoop je nepirikosnoven, ne moraš da brineš o stvarima, deci, samoj letelici nego samo po gasu i udri.
Adrenalin je jednako velik kao i kada voziš 210-250 klasu jer osećaj brzine  malom prostoru je neverobatan, agilnost takođe.
Ja letim sa njim već godinu dana sa istim frejmom, istim propelerima, čak i motore retko menjam jer sam ih doveo sa elisama do tog nivoa da se ne graju a grejanje je glavni uzrok otkaza ovih malih motora jer strada plastični ležaj u njemu.....
KAd mi dosadi namerno ga u punoj brzini spucam u nogu od stolice.....
Ne kažem da se ne može ni ovo voziti po kući ali ni blizu slobode kao kada voziš whoop-a osim toga ovde su propeleri potpuno nezaštićeni pa ako se jurca po kući svaki pad može da rezultira zamenom propelera.....

mikijus:
ja cekam da se pojavi runcam split za mikrace na 20x20mm stack-u
...mislim to mi je plan za sledecu sezonu a do tada po kuci qx90 naravno i to bez zastita....
cudo kako vam za godinu dana poraste skil....na pocetku mi nikakva zastita nije pomogla da ga ne olipam par puta po kuci...
srecom naj cesce ode elisa , mada sam i 4-5 motora promenio a i 3-4 rama....ali to je vec druga prica .......
evo jednog smesnog videa kako sam leteo po kuci   pre pojave mikro quadova:)

sman:
Evo vam za po kucu jeftinooo...

Eachine E011 Mini

mikijus:
dodje mu na kraju isto kao i qx90 na popustu za frsky (platio sam ga 23.50 e)posto nikako da nadjem baterije koje salju u srbija za njega idu s1 na 260mah i sa nekim drugacijm dzekom mada mogu i standardni prosekli su dzek na quadu....ali ipak naj veca mana mu je kontroler koji nije f3....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version