RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (23/24) > >>

Balsarite:

--- Quote from: mirce on December 08, 2017, 01:29:30 PM ---Kad već oni što bi to trebali da rade, ne rade, evo da znate...

Izborna Skupština A.K."Novi Sad", aerodrom Čenej, subota, 09.12.2017., 11h.

(pijemo)

--- End quote ---

Opet izbori, dokle više, ljudi !!!

I pitanje,šta treba da znamo,  ko su to ONI i šta bi TO trebali da rade?

Modelarska sekcija i njeno rukovodstvo ?

To su plaćeni ljudi, imaju radnu obavezu prema nekome, imaju radne zadatke dobijene od nekog nadređenog , šefa, direktora, gazdu ? Pa ne rade svoj posao, pa te njihov odnos prema poslu žulja ?

Ili su obični normalni hobisti , koji se dobrovoljno bave administracijom gotovo nepostojeće sekcije, aero kluba u raspadu, na kraju modelarske sezone, pred Novu Godinu, kad se sedi kod kuće i delju avioni.

Ili bi trebali da ganjaju valjak, kosačicu i seju i zalivaju travu, jer sad će sezona, dok dlanom o dlan .

Smanji doživljaj brašo i gledaj svoja posla.

Živ bio,

mirce:
Balsarite, ko god da si, nije tebi lako...

:sljus

Balsarite:
Tako mi je kako mi je. Lako nije.
A Vi , kako ste ?

batans:
            Kao i krajem prosle godine. Odrzana je godisnja, ovom prilikom izborna skupstina A.K.Novi Sad. Interna stvar kao i svakog aerokluba u Srbiji. Ovog puta se moglo cuti dosta dobrih informacija. Aeroklub je izasao iz svih dugovanja koje je imao i planovi za sledecu sezonu samim tim postaju realni i ostvarivi. To je presudno uticalo da u sledecem cetvorogodisnjem periodu klub vode isti ljudi na celu sa presednikom Dragoljubom Samardzicem.
            Modelarska sekcija je ovom prilikom posebo bila pomenuta kao najaktivnija, sa najmanje zahteva prema klubu i ciji su se clanovi bezrezervno odazivali manifestacijama koje je klub organizovao. A.K.Novi Sad, kao sportska organnizacija, ocekuje od svojih sekcija sportske aktivnosti, takmicenja, pred modelare to u ovom trenutku postavlja posebne zahteve. Posebne u toliko sto je modelarstvo danas individualna stvar svakog modelara, tesko je okupljanje po modelarskim kategorijama, ispunjavanje propisanih standarda a onda se pojaviti na takmicenju.
            Koje-kuda po svetu su to registrovane grupe garadjana-hobista na nekom zakupljenom poljancetu ili napustenom putu gde imaju svoje "maiden flight".  Mi smo u okviru aeroklubova pa cemo u okviru nasih interesovanja i mogucnosti pokustai da organizujemo takmicenja kada se za to stvore uslovi a do tada svakako lepa druzenja i revijalna letenja nasih modela.

Ispred modelarske sekcije A.K.Novi Sad  Bata Stepanovic

Gabor:
Lep, sunčan dan, ali temperatura je bila samo 4 stepeni. Par nas je ipak izašao radi zatvaranja sezone 2017...

Meni je ovaj dan od posebnog značaja, pošto sam poleteo helikopter Kyosho Caliber 30

Bata mi je bio od pomoći oko sređivanja letelice, a i tokom prvog leta helikoptera

Šta više, njemu je pripao čast da napravi prvih par minuta u vazduhu. Nakon malog dotrimovanja, ja sam ga leteo

Prvi utisci su pozitivni. Dosta je stabilniji od T-Rex 450, ali zahteva puno pažnje, 200% koncentracije

Sve pohvale Bati na uloženom trudu, da još tokom ove sezone dovedemo helikopter u letno stanje

U međuvremenu, čika Julije i Neša su cepali svoje avione, dok Karčika nam je pravio društvo

Pre odlazak sa Čeneja, pogledali smo Nestorovu Stuku. Odlično izgleda, nema šta

Kolege modelari, vidimo se naredne godine  ()-()  Svima želim Sretnu Novu Godinu, puno zdravlja i druženja!!!  (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version