RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (4/24) > >>

Gabor:
Igore, ne taj Karolj, on je iz Novog Sada, već naš iz Bečeja. 2 put donosio onog P47 od EPO pene ako se sećaš... On je jako malo znao oko modelarstva, čak i kao pilot je bio još jako na početku. Ali kako i pišeš, svako ima svoj neki razlog...

marko.jovanovic:
Aha. Dobro je. Ipak će mo viđati još fantastičnih modela od čika Karolja.
 (<--)

Marcell:
naravno messersmith je vec gotov a jak9 dopola cekam motor i retrakte tako da cemo na jesen imati strodurac na visem nivou sa retraktima  (work) ()-() (<--)

marko.jovanovic:
Ni sumnjao nisam.
 :)aplauz :)aplauz

batans:
             Oduzi se ova zima a modelarski nerv radi. Moj mladji unuk, Ognjen, kako dodje ukljucuje "Phoenix" i ne ustaje. Sta sam mogao nego da sa interneta skinem plan i zapocnem "Sky Knight" njegov prvi RC model.

Trebalo je samo nesto volje jar sam sve sto je bilo potrebno vec imao.

Bila je to sjajna zabava koja je trajala cini mi se mesec dana. 

I evo na kraju lep trenazni model namenjen obojici unuka.

A pripreme za ovogodisnju sezonu su u punom jeku. Julije i Coka su skoknuli do Lindingera, obisli Schweighofer, neke manje prodavnice i doneli dosta opreme i nesto modela.

A junaci dana su Ognjen Stepanovic i Danilo Pantic. Danas su prvi put leteli svoje modele.

Razdvaja ih jedino sedamdesetak godina.

Ne disemo. Maksimalna paznja i po koja sugestija.

Ista prica. Jos nekoliko izlazaka i ovi momci ce sami poletati i sletati.

Jos jedno druzenje koje se dugo pamti. Dobre vibracije, grupna letenja, exkluziva koju vidimo uvek kada Sale i Coka lete, modeli zivi i zdravi vraceni kuci, vecernji obilsci prijatelja i na kraju uz pivo u lepom novosadskom kafeu sredjivanje utisaka.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version