RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (6/24) > >>

trivajuve:
... 4e...

Gabor:
Extra 260, Yak 55, Pt-19, T-Rex 450 su spremni.... Ali kako vidim prognozu... Duvaće malo žešći vetar

https://www.weather2umbrella.com/vremenska-prognoza-novi-sad-serbia-sr/7-dana

Ako neko ide prepodne ili oko podne, neka objavi kakva je situacija  (pijemo)  Ja bih stigao oko 14.00 - 14.30

trivajuve:
Ja sam isto da se malo izađe na livadu...hajde da sačekamo kako će biti sutra vreme pa da se čujemo...

batans:
         Uzvici odusevljenja, dovikivanje, fotografisanje, je bilo ono sto se danas moglo cuti i videti na novosadskom "Ceneju". Dva autobusa iz Srbobrana su dovezla ucenike tamosnje osnovne skole kako bi deca neposredno videla sportski aerodrom, avione i organizaciju sportskog vazduhoplovstva.

Vec poslovicno predusretljivi clanovi kluba su odmah organizovali obilazak.

Prvo susret sa padobranskom sekcijom

Neki su se odmah snasli i namah postali pravi padobranci

Po lepom danu su mogli da razgledaju i izbliza upoznaju letelice koje ima Aeroklub Novi Sad

Veliko interesovanje su sto je bilo i za ocekivanje izazvali nasi RC modeli.

Svi pogledi uprti u nebo, fotografisanje, bice modelara, sigurno...

I na kraju neskriveno zadovoljstvo nastavnika iz Srbobrana i domacina iz Aerokluba Novi Sad

tibeteagle:
Čestitam NS modelarima za trud i organizaciju. Sećam se i ja takvih izleta kao učenik učesnik, a kasnije i kao deo organizacije više puta.

--- Quote ---Svi pogledi uprti u nebo, fotografisanje, bice modelara, sigurno...
--- End quote ---
Eto da će da živi modelarstvo i dalje i u ovim krajevima. Penasti modeli će u tome sigurno pomoći. Kako vidim, jedan lep MPX dvomotorac od pene je već zgrabljen u prisustvu vetarana.

(thumb)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version