RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2017.
trivajuve:
4e...
trivajuve:
...letos...posle doterivanja CG-a...Čenej...
...u pitanju je Mig 29 napravljen po beta(radnim) planovima poznatog konstruktora Kreg Klarksona...
Kako zbog nedostatka vremena sam Kreg nije stigao da napravi model po svojim planovima ovo je prvi te vrste koji je poleteo.Zadovoljstvo je bilo obostrano.Kreg je istakao da model ima priličan scale-flight efekat dok mene kao i uvek obraduje manuvarbilnost prop-jet modela.Mada bi za moj ukus model mogao biti koji gram teži...manje bi "plutao"...
...pokušaji da se napravi po neka "kobra"bili su van mogućnosti samog modela jer ne poseduje promenu ugla pogona...
trivajuve:
Da modelarska dešavanja u N.S.-u nisu rezervisana samo za Čenejski aerodrom i da FPV race i parkflying modelari mogu zajedno da se sjajno druže i pomognu u treningu jedni drugima,može se videti iz videa koji je napravio prošle godine naš kolega i sjajan "pilot" FPV letelica Goran...u nedostatku dešavanja ove godine da popunimo prazninu...model je F-18 Stiv Šumejt dizajn...
batans:
Juce, 10.09.2017. Cenej i lepo druzenje. Nesa, Karolj, Julije i ja Bata Stepanovic sa modelima. Julijev Super Cub je ipak bio u centru paznje. Posle prvih poteskoca, sve je opet na svom mestu. Motor radi savrseno i sasvim je dovoljan za ovakav model od dva metra.
A onda svako svoje pa letenje do u sumrak.
Gabor:
Dobro, znači Piper je opet poleteo. Kako se vidi na snimku, odmah kreće na stranu. Porebno je dosta "rada" sa korlimom pravca, mora da se drzi u pravcu. U svakom slučaju, svaka čast!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version