RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2017.
nspetar:
Nešo, da li je to Limproduktov Kraguj?
Nenad Miklusev:
--- Quote from: nspetar on October 13, 2017, 08:53:07 PM ---Nešo, da li je to Limproduktov Kraguj?
--- End quote ---
LP Kraguj je bio samo inspiracija, pravog , izvornog , na dizelaša sam leteo poslednji put 1982.
Srećom, imao sam originalni Limproduktov plan, pa po njemu uradio smanjenog, pojednostavljenog elektro Kraguja.
A rado bih video i nekog originalnog, urađenog ili u kompletu...
nspetar:
LP Kraguj je bio samo inspiracija, pravog , izvornog , na dizelaša sam leteo poslednji put 1982.
Srećom, imao sam originalni Limproduktov plan, pa po njemu uradio smanjenog, pojednostavljenog elektro Kraguja.
A rado bih video i nekog originalnog, urađenog ili u kompletu...
Ja sam zaista pomislio da je tvoj model orginalni LP Kraguj i bilo mi je neverovatno da
neko još uvek ima taj model u tako dobrom stanju, a on bi sad imao oko 40 godina.
Zaboravio sam samo jednu "sitnicu", koju sam video ovde na forumu, da ti praviš
odlične replike starih modela. Ne mogu da se setim gde je moj Kraguj završio. Nisam ga slupao pa sam ga verovatno nekom dao. Inače imam u planu da napravim jedan combat model sa
elektro pogonom samo još da dođem do vremena za to.
Nenad Miklusev:
--- Quote from: nspetar on October 14, 2017, 09:17:39 PM ---Ja sam zaista pomislio da je tvoj model orginalni LP Kraguj i bilo mi je neverovatno da
neko još uvek ima taj model u tako dobrom stanju, a on bi sad imao oko 40 godina.
Zaboravio sam samo jednu "sitnicu", koju sam video ovde na forumu, da ti praviš
odlične replike starih modela. Ne mogu da se setim gde je moj Kraguj završio. Nisam ga slupao pa sam ga verovatno nekom dao. Inače imam u planu da napravim jedan combat model sa
elektro pogonom samo još da dođem do vremena za to.
--- End quote ---
Lagano,
Doći će na red i Full Size Kraguj , sa stiro krilom, samo da na EBAYu nahvatam nekog COX Medalliona od kubik ipo.
Do tada , ovaj umanjeni ( i juče uspešno re-motorizovani na RC Timer 2830/11) KRAGUJ a na presvlačenje čeka balza verzija COX Me-109 Super Stuntera .
Elektro kombat je zanimljiva kategorija, koja je u ekspanziji, vredi to probati.
Gabor:
Subota popodne - Čenej
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version