RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Scania R470
chupko:
Danas sam napravio fin poslic. Izbusio sam sve rupe na L profilima i puni lexan ili kako se vec zove materijal sam sa po par srafica spojio u kutiju,cisto da vidim jel ce to necemu vlajati. Karoserija je do sada laganica i to me raduje. Unutra fale dva rama sa L profilima prednja stranica i na zadnjoj strani uglići kao ojacanje .Kad to napravim sve rasklapam i lepim logo na samolepljivoj foliji koji jos nisam napravio.
Trazim sada lepe srafove sa plicom ravnom glavom ili cu da frezenkujem rupe pa da montiram srafiće sa upustenom glavom.
image hosting without account
chupko:
chupko:
chupko:
chupko:
Danas sam krenuo u realizaciju podvozja za prikolicu.Na kraju sam se odlucio da to napravim krajnje jednostavno i jeftino ali jako upotrebljivo. Ostalo je jos L profila taman za ove radove, (yay)
Amortizere sam sklepao od materijala iz radnje srafovske robe. 6 komada prohromskih inbusa uz par L spojnica,samokocivih matica,šajbnica,malih oprugica ce zavrsiti vrhunski posao (yay)
screen capture
Sutra sklapam drugu stranu,busim rupe i montiram osovine. Mozda udarim glazuru sa farbama. (work)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version