RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Scania R470
chupko:
Gotova i druga strana.Amortizeri fino rade. Bilo bi bolje da je svaki tocak nezavistan ali to mi je sex da napravim i po meni bespotrebno.Malo sam udario po narandzastoj boji.
Inace bih ceo ram ofarbao u crno. Sada trazim gde mogu da kupim crnu boju za aluminijum sa prajmerom. 4e
image hosting 30 mb
chupko:
chupko:
Nastavljaju se radovi na prikolici. U medjuvremenu stigao je i pomocnik. ()-()
chupko:
Ima dosta stvari da se nadju na netu za stancovanje ovih nasih modela na 3d printru, pa i delova za tamiya kamione ,prikolice. Evo jedna fina osovina koju sam odstampao na najbrzem programu. Nasao sam i gibnjeve i nadam se da cu da nadjem i novije systeme osovina sa vazdusnim amortizerima.
chupko:
Nigde nisam nasao gibnjeve za ove osovine sto sam stampao pa sam probao da ih nacrtam u SkechUp-u. Interesantan lagan i jako upotrebljiv program za 3d modeling. Odstampao sam HUB.ove nosace.Sada crtam amortizere i stubove na koje kacim ove Hub-ove. Odstampao sam ceo komplet. Smislio sam i brend (yay)
Odustao sam od prve varijante od alu profila jer sad imam stampac i programe za 3d modeling i tako cu da izbegnem povrede na radu koje mogu da se dese sa ovim gvozdjurijama (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version