RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Carfoil

<< < (2/5) > >>

nenad98:
Pfff to jeste a nikako ne bih mogao da foliju lepim sa unutrašnje strane bas :/ imaš pravo što tako kazes,samo čime bih mogao da skinem sadašnju boju? Nitro razredjivac? Ili je prejako za masku?  4e

dusan.milenkovic:
Nikako a da ne sjebes masku. Nitro ima tendenciju da ukruti lexan. Nece bas da ga istopi al mu promeni malo svojstva i postane krt
Te maske se obicno ne popravljaju, nisu skupe nove

munjeviti:
Pozdrav svima,ja sam lepio foliju i nije lose,koristio sam obican kucni fen i nije se nista desilo sa maskom a folija se lepo razvlacila.Inace je buggy u pitanju i imao je malo ravnije panele pa je malo lakse.Ako stignem danas okacicu koju sliku.

DMZ:
Da, folija za autografiku se moze lepiti i obicnim kucnim fenom, a i sama ima odredjeni procenat istezanja tako da se sve sto nije previse oblo moze oblepiti i na sobnoj temperaturi. Cak i obicna PVC folija se kucnim fenom moze zalepiti na prilicno neravne povrsine, samo ce se usled duzeg izlaganja suncu skupljati i povlaciti na ivicama. Ovo naravno vazi za automobile koji su verovatno mnogo vise na suncu nego te vase letelice. Kum ima jednog Fiorina kog smo lepili pre vise od 10 godina obicnom Oracal folijom. Lepljeno i po kederima i po lajsnama, kvakama... Sve uglavnom jos uvek stoji osim stampe :) Auto sluzio kao zadrzuna kobila, vodu video samo kad pokisne, za garazu ne zna, sunce, sneg, mraz... Takvih slicajeva znam dosta ali ovaj cesto vidjam. Takodje sam dosta puta lepio foliju na leksan, pleksi i slicne materijale, cesto neravne, fenom, i originalnu autofoliju i obicnu...

nenad98:
Kad ga tako središ jedino da ti bude izlozben model  :_D mada čak iako se ne svidi nešto što kaže munjeviti uvek možeš da skineš foliju i vratiš sve kako je bilo bez ikakvih oštećenja,pokušaću da eksperimentisem da vidim na šta će to ličiti i posle nekog korišćenja  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version