RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > TRENAŽNI MODELI
R A S K A L 140 / 95 cm
tibeteagle:
Veoma lep vintaž model. Interesantan stil 30-ih godina prošlog veka. (thumb)
Ja bih zamenio pločicu nosača motora na aero šper bukva od najmanje 3mm sa dodatnim ojačanjima za trup recimo stakloplastikom iznurta. Ovako će da se lako iskine iz konstrukcije već pri prvom kačenju elise u travu, pogotovo što se za trup hvata samo sa donjom polovinom svog obima. :-\ Vibracija na elisi takoće može da načme slabe tačke materijala i lepljenja oko motora... mmmm
(pijemo)
dejan_ts:
t.e. u pravu ste sto posto ,ja nisam razmishljao oko toga jer sam pravio na glow i sasvim je drugacije nego za elektro ,ovo cu ispraviti u crtezu i dodati ojacanja pa cak sta vise uraditi podkonstruktivni sklop od spera
ovako je kod mene .........
dejan_ts:
obrati paznju na ovaj deo sto rece covek da ne bude u toku keta na datom gasu da ostanes bez motora na modelu ili nedaj boze i na samom poletanju ,moz da bude jebeno pazi
p.s. ako nemas mesta da izvedes to ojacanje onda napravi L profil od Aluminijuma 2mm ,ucentriras rupe za motor na jednoj strani a na drugoj izbusis rupice za vezivanje u donju plocu na trupu (klupica druga )
dejan_ts:
ovako nekako
http://www.rcsrbija.rs/motori/elektro-motori/dodatna-oprema-razno-3/universal-frame-for-motors
sasa:
Hvala na savetima,bitiće ispravljeno.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version