RC MULTIKOPTERI > PITANJA POČETNIKA O MULTIKOPTERIMA

DJI Spark i RC

<< < (3/7) > >>

milanovic986:
Malocas sam probao downgrade aplikacije DJI GO 4 na stariju verziju (na netu sam nasao da je kao to problem), medjutim nista se ne desava. Probacu sada sa IPhone-om 5s. Na Samsungu nece da se poveze ni sudskim putem

DMZ:
Ma po netu se pise svasta. Nije to problem aplikacije vec frekvencije. Sa bilo kojim podrzanim iphone-om se povezujes bez problema, a 5S je prvi podrzan. Ako android nisi uspeo da povezes kablom, a dobro si okrenuo kabal :), onda je verovatno problem u kablu. I meni sa nekim kablom nije htelo, ali ne secam se tacno sta se desavalo. Znam kako te svrbi da probas sto pre, tako da od mene imas otvorenu ponudu: jedan kabal na poklon i jedan na zajam.

milanovic986:
Uzeo sam zenin 5s i sv radi ko sat. I preko kabla i wireless. Sutra cu da uzmem jedan SE od druga da ga istestiram neki dan.

DMZ:
Problem je malo sa pregledom na 5S zbog malog ekrana, pa obavezno ukljuci histogram kad snimas sa manuelnim podesavanjima videa.

milanovic986:
Da, 4" je bas malo. Ni SE nema veci displej. Oduvek sam izbegavao taj IPhone, kad ono medjutim...

Cudi me da je DJI sebi dozvolio takav propust

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version