RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Sportski aerodrom 13. мај - sezona 2020

<< < (6/9) > >>

r-xx:

Mirce isao da kupi kredenac u ikeu i svratio na aerodrom..    (fiu)    (fiu)    (fiu)

presko:

Окупљање!?
Да ли због високе температуре или због јучерашњег скупа у Дивцима, данас сам био сам.
Само да није било претопло могло би се рећи да је био идеалан дан за летење.
Од велике авијације ни трага ни гласа.

Подвожњак код аеродрома напредује изузетним темпом.

SABURO:
Preško rekao bih da je jako vruce :)
 Petar i ja smo bili oko 19h, kako bi Pera probao modifikovan horizontalac na modelu koji je sam radio. Probe su protekle dobro sa pozitivnim iskohodom. Evo i par fotografija.

Ja sam standardno napravio par krugova sa Vortex3 modelom

SABURO:
Poslepodne sam otisao do aerodroma 13. Maj u zelji da vezbam izbacaje sa Vortex3 modelom. Otisao sam da se javim dezurnom na aerodromu i u toku razgova sa vlasnikom aerodroma skrenuta mi je paznja da obavestim sve modelare koji posecuju i koriste usluge aerodroma, da nikako ne prelaze automobilom preko piste, iz razloga sto to ne sme da se radi, a i na taj nacin daje se los primer okolnim kineskim radnicima i šoferima koji voze kamione i bagere. Jednostavno, ako vide da mi koji smo domaci to radimo, oni ce takodje steci utisak da mogu i oni to da rade!

Na aerodrom se dolazi iz pravca Zemun Polja ako cete automobil da parkirate uz zicu aerodroma, a ukoliko to ne zelite, mozete parkirati automobil pre radova na podvoznjaku, preneti/doneti model na mesto predvidjeno za letenje.

pnedic:

--- Quote from: SABURO on July 04, 2020, 10:18:22 PM ---Poslepodne sam otisao do aerodroma 13. Maj u zelji da vezbam izbacaje sa Vortex3 modelom. Otisao sam da se javim dezurnom na aerodromu i u toku razgova sa vlasnikom aerodroma skrenuta mi je paznja da obavestim sve modelare koji posecuju i koriste usluge aerodroma, da nikako ne prelaze automobilom preko piste, iz razloga sto to ne sme da se radi, a i na taj nacin daje se los primer okolnim kineskim radnicima i šoferima koji voze kamione i bagere. Jednostavno, ako vide da mi koji smo domaci to radimo, oni ce takodje steci utisak da mogu i oni to da rade!

Na aerodrom se dolazi iz pravca Zemun Polja ako cete automobil da parkirate uz zicu aerodroma, a ukoliko to ne zelite, mozete parkirati automobil pre radova na podvoznjaku, preneti/doneti model na mesto predvidjeno za letenje.

--- End quote ---

Ja se izvinjavam svima zbog ove neprijatne situacije ! Ja I Dragance smo to uradili pošto smo došli do aerodroma iz pravca Ugrinovaca, a onda smo se našli u bezizlaznoj situaciji gde smo jednostavno morali da prođemo uz samu ogradu aerodroma. Nisam znao kako da se izvučem okolo. Izvinuli smo se Bošku i još jednom čoveku koji je došao da nas opomene i opravili žicu preko koje smo morali da pređemo.

U svakom slučaju NEĆE se ponoviti !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version