RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Trstenik 2021
sasa:
oo)) oo)) oo))
dejan_ts:
Ljudi tu smo da se druzimo ,dal se ima raskal il se nema nije bitno letece nesto drugo u vazduhu ,bitno je da nas ima na nekom skupu ,da se leti,da se prica
dejan_ts:
Tacan dan jos ne znam ali cim saznam kacim ga i rezervisem ga ,nema sta
misha:
Deki,
Nemam Rascal, ali cu gledati da dodjem. Jedini problem koji ja imam su avioni na pisti.
Znam da i mnogi drugi imaju istu zamerku.
Iz nekog razloga, kada god sam bio u Trsteniku, avioni se isteraju na pistu i tu ostanu da se suncaju,
a da uopste ne lete. Kod manjih elektro aviona to verovatno ne predstavlja problem,
ali kod SUS modela, poletanje i sletanje durektno u parkirani avion, veoma je rizicno.
Kazem opet, gledacu da dodjem, makar i samo da se druzimo.
sasa:
--- Quote from: misha on October 19, 2021, 01:50:15 PM --- Jedini problem koji ja imam su avioni na pisti.
Znam da i mnogi drugi imaju istu zamerku.
Iz nekog razloga, kada god sam bio u Trsteniku, avioni se isteraju na pistu i tu ostanu da se suncaju,
a da uopste ne lete. Kod manjih elektro aviona to verovatno ne predstavlja problem,
ali kod SUS modela, poletanje i sletanje durektno u parkirani avion, veoma je rizicno.
--- End quote ---
U potpunosti se slazem ,inace sve ostalo je super.
Zao mi je zbog ovoga ,ali i to verovatno moze da se resi ,samo je bitna dobra volja.
Sobzirom da ce tog dana biti neko takmicenje modelara sa onim jedrama na knips,
a oni obicno budu na sred aerodroma ,tako da velika avijacija nece leteti ,sto znaci i da ne moraju da isteruju avione na stajanku,jedino ako to rade zainat nas ...
Ne znam stvarno nekada ih stvarno ne razumem ali to bi Dejan trebao sa njima da dogovori a ne mi koji dolazimo sa strane.
Ajde Zarine resi to tamo pa da se malo cesce okupljamo tamo u TS.
Pozdrav !!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version