RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Trstenik 2021
stevapn:
Jel možemo da se premestimo na početak piste, tamo gde je betonirano?
dejan_ts:
E ovako ,takmicenje tog dana nece biti jer ne zele da se mi rc modelari mesamo sa njima ,zasto ,razlog nemam pojma i ne iteresujeme ,sto se tice stajanke ,moze da se
desi da bude cista a moze da se desi i da bude puna ,
Sto se tice letenja na stajankama to je vrlo moguce stim sto bi morali u kontri da budemo u odnosu na startno mesto prave avijacije I naravno morace da se sagledavaju stvari oko letenja
E sad najvaznije
07.11.2021 Nedelja termin za skup ,od 10h pa ko kad ode kuci
sasa:
--- Quote from: dejan_ts on October 26, 2021, 07:30:38 PM ---,moze da se
desi da bude cista a moze da se desi i da bude puna ,
Sto se tice letenja na stajankama to je vrlo moguce stim sto bi morali u kontri da budemo u odnosu na startno mesto prave avijacije
I naravno morace da se sagledavaju stvari oko letenja
--- End quote ---
Tri nejasne stvari
Prva ...desi se da bude cista a moze da se desi i da bude puna ?????
sta ako bude puna a mi dosli na skup
druga...u kontri da budemo u odnosu na startno mesto prave avijacije ?????
O tome i pricamo da ne smeaju da lete veliki modeli kada je prava avijacija na stajanki pa cak i kad
su na jednom kraju stajanke a mi na drugom,a da ne pricamo kako ih oni postave svugde rastrkane po pisti
Raskalu treba 2 metara da poleti i 5 da sleti,e za njih nije problem, ali za vece glow i benzinske modele i tekako je opasno da bude prava avijacija na stajanci.
treca...sagledavaju stvari oko letenja
?????
Trstenicki aerodrom kao i Dejan Zarin su mi jako dragi ali neke stvari pre skupa bi morale da se konkretizuju a ne da posle kad se nesto nedaj boze desi ,da zalimo sto smo dosli.
Pozdrav za mog druga Deju (pijemo) i jedva cekam taj dan pa makar bacali i klizace :hehe
dejan_ts:
Sale e o ti kratko objasnjenje
Za prvu nejasnicu ,posto sad nema aktivnisti kao i ivih dana pa se mozda desi da nena nikiga na kivadi od prave avijacije
Za drugu ,mislio sam da se postaviko na PSS a ne na stajanku
Za trecu ,da sagledamo stvari ako budemo bili na PSS i pratimo desavanja ako ima velike aviacije u vazduhu
dejan_ts:
Najava izvrsena uputstva dobijena ,po planu i programu Aero Kluba kako sam saznao letenja nema vise u velikim kolicinama ,hladno je pa nece niko na letenje ,sto se tice stajanke bice prazna a sto se tice i betonki na pss mozemo i njih da koristimo ,eto pa sta nam bude na volji da koristimo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version