RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

SEZONA 2021 AEROKLUB ,,Utva" PANČEVO

<< < (2/6) > >>

Stanko BG:
Ljudi, hvala vam svima na lepim rečima  (res).

Miloše, nemam više fotki - sve sam ubacio u video. Jedino, ako Bora ima još neku, mogao bi da stavi  :big smile

Velicki:
Ja bih dosao kada budete leteli ponovo. Gde mogu da vidis kad je sledece okupljanje. Pozdrav, Nikola

Milos 94:
Nikola,

javi se na PP daću ti broj da se čujemo za letenje. Biće nam drago.

Miloš

Milos 94:
Juče smo moj drug Pera Nedić testirali njegovu jedru kojoj smo posvetili malo pažnje u proteklom periodu. Testiranje je otkrilo neke detalje i prošlo je, na svu sreću, bezbolno. Kada otklonimo detalje koje smo primetili, sledi opširnija priča o tajanstvenoj jedrilici.

Jedino se Perin drug smorio gledajući kako Pera i ja bacamo jedru iz ruke. Nije se baš mnogo čega nagledao ali je nama bilo lepo.

pnedic:

--- Quote from: Milos 94 on February 07, 2021, 06:59:36 PM ---Juče smo moj drug Pera Nedić testirali njegovu jedru kojoj smo posvetili malo pažnje u proteklom periodu. Testiranje je otkrilo neke detalje i prošlo je, na svu sreću, bezbolno. Kada otklonimo detalje koje smo primetili, sledi opširnija priča o tajanstvenoj jedrilici.

Jedino se Perin drug smorio gledajući kako Pera i ja bacamo jedru iz ruke. Nije se baš mnogo čega nagledao ali je nama bilo lepo.

--- End quote ---

Evo malo slika. Slikao nas je moj drugar, koji nije modelar pa je slikao bez akcenta na modelu :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version