RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

DL 50

<< < (3/3)

magic:
Vidim da sam uneo zabunu, motor me je kostao 280+40 donesen na kucni prag! Da budem iskren Zenoah nikada nisam ni uzimao u obzir zbog tezine i 1,5ks manje. Jedino sto je jos bilo ulazilo u obzir su bili MVVS 45 i DA50, ali razlika u ceni je skoro dupla!

Inace motor je tezak 1350g + auspuh + paljenje + nosaci 420g = 1730g sve zajedno!

Da je Dule expert nisam ni sumnjao. Znam ja da ce mi moji drugari pomoci da sve to fercera  do bola ;)!

Zaboravih da pomenem jos jedan avion koji je isto u opciji a to je H9 Yak Carden, nazalost pre 2 nedelje digose mu cenu za 200eur   :o >:(. Inace cene u Austriji su H9 600, QQ 560, EF 700, CARF 740, nema sta prava sitnica! Ja i dalje nekako vucem na CARF.

poz

zajo:
Pozdrav.Imao sam prilici da vidim H9 Carden sa de50 u akcii i izgleda prelepo i isto teko i leti.Moram priznati daleko bolja izrabotka nego moj QQ 73 in.
Provri i one PILOT RC neznam im tacno stranicu ali reklamiraju sed na flyinggiants lako ces ih naci imaju, yak za 50cc.
Puno srece sa motor.

magic:
Zajo hvala na lepim zeljama! Inace, za sada, je odluka donesena, nece biti Yak nego H9 Extra 260 koja je trenutno na popustu u Madjarskoj i izacice me 360e. Kako zbog cene, kako zbog toga sto je Extra malo manje "zivahnija" od Yaka odlucio sam da ipak ona bude moj prvi benzinac. Gledao sam je i ranije ali su i njoj Autrijanci  >:( skoro digli cenu pa mi nije vise bila zanimljiva. Inace jos 2 H9 Extre 260 su u opticaju u Beogradu pa ce gradnja i razmena iskustava biti laksa. Za sada toliko.

Moje sledece javljanje ovde vezano za DL-a ce biti impresije sa prvog paljenja i razrada motora.

poz

jrlotpi:
hteo bih da se i ja ukljucim ,imam h9 extru McConvile 260 i kompletan setup samo mi treba vreme da je spakujem
posle citanja ovog posta u dilemi sam da li sam se za.ebo za motor kupio sam kineza
RCGF45-45cc benziac
carburartor  Walbro pump(japan)
tezina sa ignition, karburatorom i muflerom 1610g
max output 4.3hp ili 3.0 KW
sped-rang 1500-7600rmp
propeler 20*8(8000rmp)
           20*10(7600rmp)
           22*8(7500rmp)
Dule voleo bih da mi das svoje misljenje kao i svi koji ste imali iskustva sa navedenim

Nebojsa

dule:
Evo od prilike kako bi to trebalo da izgleda H9 Extra 260 + DL50

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version